Caută

29 mai 2023

2Normal și Dr. Mako au lansat o nebunie de piesă “Beam, Beam”

Facebook
Twitter
WhatsApp

Lumea muzicală va aplauda, cu siguranță, noua colaborare dintre cei doi artiști, 2Normal cu Dr. Mako pentru piesa “Beam, Beam”. Este vorba de o nebunie de melodie, cu un videoclip pe măsură, ce îi va binedispune pe cei care vor urmări acest proiect.

Finalul de lună mai aduce o surpriză muzicală, “Beam, Beam”, marca Dr. Mako și Eduard Cotoară. Muzica și textul noii melodii sunt realizate de cei doi artiști, alături de Andrei Turcu care a făcut orchestrația și de Claudiu Stan, regizorul videoclipul haios.

”După ani de zile de încercări de a lucra împreună, Dr. Mako a găsit o cale de colaborare între noi, venind către mine cu propunerea piesei într-un stadiu incipient, în luna octombrie. De atunci și până acum piesa a suferit destul de multe modificări din toate punctele de vedere, ca tip, ca gen, ca orice. Ne aflăm în fața unei piese de vară, de club, cu influențe orientale, care sperăm să prindă la toată lumea. Anul 2023 este un an care mie personal mi-a adus colaborări de mult dorite și un an în care pentru prima oară lansez mai mult de două piese și sunt foarte recunoscător pentru asta. Sper ca muzica noastră să ajungă la inimile oamenilor, mulțumesc Sprint Music pentru suportul acordat și sper ca piesa să ajungă la inimile iubitorilor de muzică bună”, a spus Edward Cotoară alias 2Normal, interpretul noii piese. Iar compozitorul, Dr. Mako, pe care îl știți din colaborarea cu Oana Radu: „What can I do-do-do / În mintea mea ești tu-tu-tu”, a dat din nou lovitura cu un joc de cuvinte.

”Nouă ne-a făcut plăcere să o facem. Acum, rămâne să vedem publicul larg ce decide. Eu am compus piesa, versurile. Împreună cu el am modificat, în sensul că a dat personalitate anumitor părți din interpretare. Adică a venit și cu partea lui, mai ales pe bridge, unde a avut o prezență mai importantă ca personalitate muzicală. Poate, de aici, se poate face și un remix bun. Să sperăm că avem ceva șanse. Cum mi-a venit ideea? Mă gândeam că dacă iubești și suferi, asta poate să ducă la „Beam, Beam”, spune el. Care ne-a povestit și cum s-a legat această colaborare.

”Edi este chitarist și solist vocal, și este și absolventul Școlii de Teatru din Craiova. În primul rând că noi suntem craioveni! Când reușisem primul meu mare succes cu piesa „Tu”, cu Oana Radu, el era un fan al meu, să zic așa. Era mai mic. Și vedea că se poate pleca din Craiova și să ajungi să fii pe toate radiourile. De atunci, am ținut legătura constant. S-a mai sfătuit cu mine pe unele piese, am mai încercat să colaborăm, ne-am mai gândit noi la niște idei, dar asta a fost prima propunere concretă a mea către el. Fiindcă m-am gândit că o voce guturală, așa, ar merge pe piesă. Asta a fost. Ce așteptări am de la piesa asta? Nu știu dacă o să fie nebunie. Eu știu ce e acum pe radio și știu care este, cumva, prețul. Trebuie să fie o combinație între un artist cât se poate de cunoscut și o piesă virală. Ei, neîndeplinind aceste condiții – adică piesa nu știu dacă e virală, ea este în devenire, nu pot să spun că o să rupem norii, dar m-aș bucura dacă refrenul acesta ajunge la oameni. Dacă vă uitați și la videoclip în timp ce ascultați piesa, să știți că e o treabă foarte, foarte plăcută! Nici eu nu mă așteptam. Mă gândeam că poate fi imnul îndrăgostiților care suferă din dragoste! Asta e ideea. Dacă reușește să se creeze o atmosferă, în ideea asta. Refrenul, imaginea aia, cine știe ce bubuială iese?! Noi încercăm”, a mai spus Dr. Mako.
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.