Caută

10 octombrie 2019

6TEEN – 1PLUS1

Facebook
Twitter
WhatsApp

Se lanseaza cea mai tare trupa fresh pop de adolescenti din Romania!

 3 baieti si 3 fete se pregatesc sa ia cu asalt topurile muzicale! Ei sunt 6TEEN!

6TEEN este trupa pop fresh de adolescenti din Romania compusa din Alexia, Miru, Ana, Bogdan, Petru si Cristian.

Tinerii talentati si plini de energie, care vor sa aduca un nou vibe in industria muzicala, au fost alesi pe spranceana, dar nu intamplator, pentru ca fiecare dintre ei au cate un stil si canta bine, danseaza si fac actorie.
6TEEN este o co-productie Sprint Music & Tralala Voice School fiind intemeiata de cunoscutul manager si impresar Marius China (Sprint Music) impreuna cu Madalina Dumitru ( Mellina ).

Single-ul de debut 6TEEN  se numeste “1PLUS1”. Este o piesa compusa in studiourile Tralala Voice School de Madalina Dumitru (Mellina) si Larisa Scutitu (Arysa), productia fiind realiza in totalitate de catre artista Mellina. Si pentru ca trupa  6TEEN  este incendiara, dupa cum o sa vedeti, nu putea lipsi un videoclip pe masura, acesta fiind filmat la Laser Maxx Romania de echipa lui Boier Bibescu,  coordonata de  directorul ELPH.

“Ma simt flata de propunerea lui Marius China de a pune bazele acestei trupe. Am primit aceasta provocare cu cea mai mare bucurie si acum ma bucur sa lucrez cu acesti 6 copii foarte talentati si de o disciplina si un entuziasm cum mai rar am vazut. Felicitari echipelor Sprint Music si Tralala Voice School pentru tot efortul depus. Asa ca PLAY !”, spune Mellina.

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.