Caută

Booking:

Carmen Stoian (0737.677.677)

Adda

SOCIAL

MEDIA

STATS

425 K +
672 K
43,2K
650 K

RIDER TEHNIC

1

ADDA

BIOGRAFIE

Adda, pe numele său Ada Alexandra Moldovan, cântă și compune din copilărie.

Printre piesele sale se numără hit-urile: “Îți arăt că pot”, “Nu plânge, Ană”, “Lupii”, “Se vede pe fața ei”, “Te aud” și “De dorul tău”. Canalul ei de Youtube are 680 k de subscriberi și peste 500 de milioane de vizualizări.

Tânăra artistă a compus Imnul Bucureștiului, precum și piese pentru Andra, Ruby, Andreea Bănică, Amna, CRBL, Paula Seling și mulți alții, reușind, în timp să își deschidă propriul studio – BalAdda Records. A lansat primul serial muzical din Romania – Stările Addei; serial care a ajuns la al treilea sezon.

S-a implicat în Campania #9cu0, în care încurajează femeile să nu consume alcool în timpul sarcinii si a fost primul artist din România care a facut un proiect cu Live Streaming. Proiectul, denumit “O piesă în 12 ore”, a implicat un Live Stream de 12 ore pe rețelele de socializare, timp în care a compus în fața oamenilor o piesă care s-a și lansat la finalul zilei. Proiectul a avut mare success, fiind urmărit de sute de mii de oameni din țară și străinătate. Piesa rezultată din acest proiect a fost difuzată pe posturile de radio, încă din prima zi de la lansare.

Pentru că iubește folclorul, Adda a reinterpretat și reorchestrat celebra piesa populară ‘’Cântă cucu. Varianta ei are peste 14 milioane de vizualizări, fiind cea mai vizualizată reinterpretare de pe Youtube.

In anul  2019, ADDA a lansat albumul „Artă, Viață și Iubire”, pe care se regăsesc piese de succes, precum „Ce am cu tine”, „Cum doare o inimă”, „A fost odată ca-n povești”, „Răsărit”, „Plâng în hohote”, „Grădina”, „Dacă”, „Lacrimi”, „Femei”, „Fals”, „Stelele” și „Prieteni buni”.

A urmat apoi colaborarea cu Smiley pentru „Sâmbătă Seara”, un single fresh, cu parfum de vară, iz de distracție și multă pasiune ce a ocupat primele poziții în Trending-ul de pe YouTube, iar în noiembrie  2020, a lansat „Nu mi-e frică”, un manifest muzical dedicat tuturor celor care aleg să se piardă pe ei pentru a putea fi acceptați de societate.

La finalul lui martie 2021, ADDA a luat „Tramvaiul 23, chiar și cu ultimii lei” și a plecat în căutarea unei iubirii ce nu îi dădea pace, iar în mai, a adus finalul poveștii odată cu lansarea single-ului „Tramvaiul Sfârșitului”.

Vara anului 2021 ii aduce artistei o colaborare cu Nosfe la piesa”Lasa-ma sa mor”, un single despre iubire si durere, totul pe acorduri de vioara si tambal.Piesa este impletirea celor doua lumi, radacinile si prezentul. Compusă de către artistă alături de NOSFE, „Lasă-mă să mor” transpune prin muzică durerea unei iubiri pierdute și procesul prin care trebuie să treci astfel încât să o poți uita.

Solicitați informații despre onorariu
și disponibilitatea artistului/trupei
pentru data evenimentului dv.