Booking:

Carmen Stoian (0737.677.677)

Adda

SOCIAL
MEDIA
STATS
425 K +
672 K
43,2K
650 K
adda-band

BIOGRAFIE

Adda, pe numele său Ada Alexandra Moldovan, cântă și compune din copilărie.
Printre piesele sale se numără hit-urile: “Îți arăt că pot”, “Nu plânge, Ană”, “Lupii”, “Se vede pe fața ei”, “Te aud” și “De dorul tău”. Canalul ei de Youtube are 661 mii subscriberi și peste 500 de milioane de vizualizări.

Tânăra artistă a compus Imnul Bucureștiului, precum și piese pentru Andra, Ruby, Andreea Bănică, Amna, CRBL, Paula Seling și mulți alții, reușind, în timp să își deschidă propriul studio – BalAdda Records. A lansat primul serial muzical din Romania – Stările Addei; serial care a ajuns la al treilea sezon anul acesta.

S-a implicat în Campania #9cu0, în care încurajează femeile să nu consume alcool în timpul sarcinii.

A fost primul artist din România care a facut un proiect cu Live Streaming. Proiectul, denumit “O piesă în 12 ore”, a implicat un Live Stream de 12 ore pe rețelele de socializare, timp în care a compus în fața oamenilor o piesă care s-a și lansat la finalul zilei. Proiectul a avut mare success, fiind urmărit de sute de mii de oameni din țară și străinătate. Piesa rezultată din acest proiect a fost difuzată pe posturile de radio încă din prima zi de la lansare. Pentru că iubește folclorul, Adda a reinterpretat și reorchestrat celebra piesa populară ‘’Cântă cucu. Varianta ei are peste 14 milioane de vizualizări, fiind cea mai vizualizată reinterpretare de pe Youtube. Cele mai recente piese ale artistei sunt: “Sambata seara” feat. Smiley, “Nu imi e frica”, “Outro” ,“Prieteni Buni”.

Solicitați informații despre onorariu
și disponibilitatea artistului/trupei
pentru data evenimentului dv.