Caută

30 mai 2023

Adi Cristescu x Dorian Popa x Antonio Pican lansează ZODIAC

Vine hit-ul!
Facebook
Twitter
WhatsApp

Mai mulți grei din muzică și-au pus amprenta asupra unei melodii care are toate ingredientele unui hit – Zodiac! Adi Cristescu x Dorian Popa x Antonio Pican și-au unit forțele și lansează o producție de zile mari în colaborare cu Sprint Music & Universal Music România.

Credite melodiei merg către Adi Cristescu și Connect-R. De asemenea, Adi Cristescu s-a implicat și la text și orchestrație, alături de Cosmin Dobrescu, Enri Demi, Răzvan Matache, Ghizmo, Mix-Maxerul aparținându-i lui Epic Iulius @Midiots, iar de video s-a ocupat Cristi Roman.

“Ideea acestei piese a venit din două direcții pentru mine. Pe de-o parte veșnica mea căutare spirituală, care traversează de la creștinism la ezoteric, până la evidenta influență a astrelor sau chiar fizică cuantică, dar unde o singură forță guvernează clar: iubirea. Pe de altă parte este dorința de noi moduri în care să ne distrăm! Piesa “Zodiac” este în același timp și un concept de party, pe care îl vom pune în practică de acum. Ieșim în oraș, cântăm live, ne distrăm și poate îți găsești și jumătatea compatibilă. Și chiar dacă nu e compatibilă, până la urmă nu contează ce spun astrele, când e foc în suflete!

Dorian Popa și Antonio Pican au apărut la fix să mă ajute să ducem mesajul ăsta și piesa până la urechile și sufletele tuturor românilor. Îmi doresc foarte mult ca piesa să ajungă la oameni și să se bucure de ea!

În videoclipul regizat în stil mare de Cristi Roman, apare personajul “Timpul”, personaj care mă însoțește la toate party-urile pe care le susțin împreună cu bandul meu și ne aduce provocări pe care le depășim împreună în pași de dans.

“Zodiac” e un concept pe care îl aveam de mult în minte și sunt entuziasmat că ajunge în sfârșit la public! Nu uitați: E compatibilitate când e foc în suflete”, a mărturisit Adi Cristescu.

Mulțumirile lui Adi Cristescu se îndreaptă către Sprint Music, Adina Patru, Cristi Roman, Highclass Dance, MOKI Modern Kitchen. Enjoy Zodiac!

Distribuție:

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.