Caută

18 iulie 2023

Alb Negru, colaborare specială cu Ralflo și Rareș – “Pe pielea ta”

Vine hitul!
Facebook
Twitter
WhatsApp

Kamara și Andrei Ștefănescu, adică Alb Negru, au multe surprize anul acesta pentru fanii lor.

Cea mai recentă este colaborarea lor cu Ralflo și Rareș pentru piesa “Pe pielea mea”. Tot anul acesta cei doi împlinesc 19 ani de trupa Alb Negru și îi vom vedea și la We Love Music Festival de la Râmnicu Vâlcea.

Trupa Alb Negru revine cu multe surprize pentru fanii lor, împreună cu Sprint Music. Pentru că Andrei Ștefănescu și Kamara au lansat în colaborare o piesă nouă și un videoclip regizat de Silviu Mîndroc. Pentru piesa “Pe Pielea Ta” ei au colaborat cu Ralflo și Rareș, muzica și textul au fost făcute de Ralflo și Kamara, iar mix-masterul de Epic Julius @Midiots.

“Piesa „Pe pielea ta” s-a născut mai întâi din mâna lui Ralflo care mi-a prezenat o linie melodică cu niște versuri, mi-a plăcut foarte mult, m-am așezat lângă el, m-am gândit, și în două ore am făcut versurile piesei uitându-mă cum trece lumea pe lângă noi doi, stând la o terasă, așa cum am făcut de altfel și la „Mi-e sete de tine”, când am cutreierat Centrul vechi cu Rareș, așa am făcut acum cu Ralflo. Am ieșit cu el, ne-am așezat la o terasă și m-am uitat la lumea din jurul meu și am scris. Linia melodică de la strofe eu am făcut-o, producția muzicală și refrenul l-a făcut Ralflo iar eu am făcut versurile. Piesa este scoasă din Studio 94, un studio cu care eu colaborez cu mare drag, și anume studioul lui Ralflo și al Leei. Mi-a făcut plăcere să lucrez cu Ralflo la această piesă și bineînțeles să o interpretăm împreună cu alți doi fantastici, Rareș și Andrei care au adus o culoare în plus acestei frumoase piese”, spune Kamara.

“Mie îmi place maxim, adică noi patru când suntem împreună, facem lucruri magice. Și ei separat fac lucruri magice și noi doi ca Alb Negru, la fel. Dar așa ne-am obișnuit să cântăm în această colaborare Alb Negru feat. Ralflo și Rareș pentru că deja suntem o trupă. Timp de un an și jumătate am fost doar Alb Negru dar până la urmă am revenit la formula Alb Negru feat Ralflo și Rareș. Sunt foarte fericit că am putut face această piesă. Cu toții suntem entuziasmați. Interpretarea piesei în 4 contează foarte mult. Îi mulțumim lui Epic Julius @Midiots pentru Mix-Master și de asemenea, îi mulțumim lui Silviu Mîndroc pentru un videoclip excepțional, realizat într-un timp extraordinar de scurt, un adevărat profesionist. Le mulțumim tuturor, mulțumim fetelor care au jucat în videoclip, au dansat frumos alături de noi și și-au interpretat rolul frumos și am creat o frumoasă după-amiază de vară care se termină la un foc de tabără.
Pe pielea ta am lăsat în urmă gânduri libertine. Pe pielea ta am semnat că eu te voi păstra în mine. Pe pielea ta plâng amintiri ce mă țin legat de tine. Mulțumim Marius Chină pentru susținere și sperăm să iasă hitul ăla mare! Ne-am întors deși nu am fost plecați nicăieri! Singura trupă care nu s-a despărtit de 19 ani incoace, Alb Negru!”, spune Kamara.
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.