Caută

18 mai 2020

Alb Negru feat Ralflo & Rareș lansează “Amândoi”! 

Facebook
Twitter
WhatsApp

Prietenia creează legături frumoase. În cazul trupei Alb Negru – Andrei Ștefănescu și Kamara – o colaborare de durată cu Ralflo și Rareș din care a rezultat multă muzică bună. Drept dovadă, de 8 ani de zile încoace se mențin pe val, iar acum lanseaza “Amândoi”, piesa insotita de un clip despre care Kamara spune :

“Videoclipul este unul simplu, one shot, care arată o continuitate, o legătură între noi 4 ca și prieteni, căci mereu suntem unii lângă ceilalți!” – spune Kamara.

“Alb Negru,Ralflo & Rareș este deja un proiect de sine stătător. Noi cântăm în această formulă de 8 ani, de la “Mi-e sete de tine” încoace. Anul acesta în luna iunie se împlinesc 8 ani de când am lansat prima piesă împreună. Este deja ceva care face parte din noi, deși avem trupa noastră Alb Negru separat și ei au proiectele lor, deja noi 4 parcă formăm un întreg și proiectul acesta este unul de suflet. Lansăm acum piesa “Amândoi” – compusă de Ralflo. Prietenia care ne leagă mai are in comun si pasiunea pentru sport: toți 4 suntem la Naționala de Fotbal a  Artiștilor, avem în comun fotbalul. Este un motiv în plus pentru a putea fi uniți, fotbalul ne-a unit și mai mult, având în vedere că suntem pe teren toți 4 și întâmplarea face ca niciunul să nu joace pe post cu celălalt, așa că nu e nicio problemă.” povestește Kamara. Andrei își completează colegul de trupă: “E o colaborare care ne aduce împreună de 8 ani încoace și prietenia se vede în muzica noastră”, iar Rareș spune despre piesa “Amândoi”: “Starea de bine e ingredientul principal în piesele noastre. Ne bucurăm că reușim să producem atâtea piese frumoase împreună”.

Ralflo vine și el cu o scurtă declarație: “Ne-am gândit să facem o variantă mai de vară, mai reggae, ceva fresh. Și că totdeauna a fost o plăcere să colaborez cu amicii mei de ani de zile. Sunt foarte mulțumit de rezultatul final. Enjoy the life!”

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.