12 februarie 2020

ALB NEGRU, RALFLO & RARES – Pierzatori

Facebook
Twitter
WhatsApp

Alb Negru feat Ralflo & Rareș lansează hitul momentului!

Cei 4  băieți din proiectul Alb Negru feat Ralflo & Rareș revin cu un videoclip marca Dan Petcan,*Pierzători*. Filmat în stilul ONE SHOT, acest nou videoclip aduce o gură de oxigen pe piață muzicală din România. Kamara, Andrei Ștefănescu, Ralflo și Rareș sunt extrem de încântați de această nouă colaborare și au încredere maximă în noul lor single, lansat în colaborare cu Sprint Music!

«*Pierzători* este o piesa sensibilă cu versurile scrise de mine, Kamara, care au căpătat o linie melodică sub bagheta lui Ralflo. O compozitie atemporală care va bucura mai multe generații. O nouă filă din povestea noastra de succes! », spune Kamara.

Andrei Ștefănescu a îmbrățișat cu bucurie nouă colaborare alături de colegii săi de scenă, Kamara, Rareș și Ralflo!

«Ma bucur foarte mult că am făcut din nou o piesă cu băieții, cu Ralflo, cu Rareș. Pentru noi, pentru trupa Alb Negru, este mereu o bucurie să colaborăm cu ei. Cel mai mare succes muzical pe care l-am avut  noi a fost împreună cu Ralflo și cu Rareș,  iar pentru mine personal este o bucurie foarte mare că pot cânta din nou alături de ei.  Pierzători este o piesă bună, o piesă în stilul în care noi nu am făcut colaborări cu ei,  este o piesă puțin mai tristă. Noi până acum am făcut cu ei melodii mai vesele. Acum este un alt stil și o altă abordare a noastră și sunt chiar mulțumit și foarte fericit de rezultat! Sunt convins că  publicul va agrea și această nouă variantă a noastră Alb Negru featuring Ralflo și Rareș  pentru că într-adevăr e o piesă nouă într-un stil nou pe care nu l-am făcut până acum și sunt convins că vor asculta cu atenție melodia. Abia aștept să merg la emisiuni cu băieții și să mă bucur din nou de prezența lor», a mărturisit încântat Andrei Ștefănescu.

Ralflo este și el de aceeași părere!  «Pentru mine este în primul rând o colaborare cu Alb Negru și Rareș, pe care după atâția ani, 7-8 ani,  tot am așa o plăcere să colaborăm. Această  nouă piesă, Pierzători, este cea mai bună colaborare și piesă a noastră, în acaesta formulă. Îmi place foarte mult mesajul pe care îl transmite, este atât de real, dragostea se stinge, nimeni nu învinge! Cu asta cred că am spus tot! Eu cred că această piesă, Pierzători, este mult mai bună decât Mi-e sete de tine, chiar dacă este o altă atmosferă. Este o piesă mai matură!».

Ce spune Rareș despre piesa:

«Este o melodie mai de suflet așa, prima piesă făcută împreună lentă, dar cu un mesaj frumos și părerea mea că o să se regăsească mulți ascultători în versuri și emoția pe care o transmitem fiecare din noi. Să nu mai zic de clipul regizat de Dan Petcan și filmat one-shot, este ceva diferit de ce am făcut până acum, și m-am distrat maxim la filmări, mai ales când își lua Ralflo toate palmele :)) a vrut el să le ia pe toate. Sper să vă placă noua noastră piesă și să o ascultați pe repeat».

Colaborarea Alb Negru feat. Ralflo & Rareș a început acum 7 ani cu *Mi-e sete de tine*, piesa care a primit distincția Best Song & Best Pop la Media Music Awards în anul 2013.

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.