Caută

Booking:

Eduard Cotoară (0767834505)

ALB NEGRU

SOCIAL

MEDIA

STATS

521 K +
1.14 K

RIDER TEHNIC

1

ALB-NEGRU

BIOGRAFIE

ALB NEGRU. Cea mai cunoscută şi iubită trupă pop din România, colaborează de-a lungul anilor cu artişti de renume ai României precum Andra, Nico, Paula Seling, Horia Brenciu, Vlad Creţu şi Andreea Bănică.

În 2007, alături de Todomondo, Alb Negru câştigă Finala Naţională Eurovision şi reprezintă România la Helsinki, clasându-se pe locul 13 din 41 de ţări, cu piesa „Liubi Liubi I Love You”.

În anul 2012, Alb Negru lansează hitul „Mi-e sete de tine”, piesă ce le aduce titlurile „Best Song 2013” şi „Best Pop 2013” în cadrul Media Music Awards 2013. Andrei şi Kamara se reinventeză cu fiecare piesă, demonstrând că pentru ei nu există limite în muzică. În cei peste doisprezece ani de existenţă a trupei, baieţii au scos hit dupa hit. Tocmai de aceea, publicul i-a răsplătit aşa cum se cuvine, atât la show-urile lor, cât şi la vânzările celor patru materiale discografice pe care le-au lansat până acum.

De-a lungul timpului, Alb Negru lansează piese de succes, printre care se numără „Colegi de cameră”, „TENtaţii”, „Love, Love”, „Dubii”, „N-am bani” feat. Ralflo, „What you want”, cea mai fresh piesă a anului 2017 fiind „Nunta” featuring Save.

2018 a venit pentru Andrei și Kamara cu mult succes odată cu lansarea piesei „ELA„, un featuring cu Ralflo și Rareș. Piesa ajungând la aproape 5 milioane de vizualizări pe Youtube. In 2019 piesa lansata de băieții de la Alb Negru se numește „Luna„ și vine cu un mesaj pozitiv care a prins repede la publicul românesc.
“Vremuri noi” este o piesa de vara, pe ritmuri de raggae, este o „piesa foarte frumoasa, pozitiva, care da speranta, o piesa care te face sa nutresti sentimente pentru cel de langa tine, te ajuta sa iti dezvolti aceasta zona, si noi ne bucuram foarte mult ca reusim sa dam mai departe ceva din noi catre public si putem sa aducem zambete si fericre in sufletele altora!”, spune Kamara.

 

Solicitați informații despre onorariu
și disponibilitatea artistului/trupei
pentru data evenimentului dv.