Caută

Booking:

Carmen Stoian (0737.677.677)

Alessia

SOCIAL

MEDIA

STATS

746.50 K +
13.20 K
8.84 K +
ALESSIA

BIOGRAFIE

Elena Baboia, cunoscută sub numele de scenă Alessia, este o cântăreață română de muzică pop, dance și house. A făcut parte din trupa Oxygen, și de la vârsta de 14 ani urmează cursuri de canto, dans și imagine, pentru a-și dezvolta abilitățile necesare unui artist complet.

În 2010 lansează primul single „Boro na sou po” care devine rapid un hit, fiind una dintre cele mai difuzate piese ale anului primind si premiul „New Entry Top Hit” la Romanian Top Hits.

Cel de-al doilea single al artistei „Find Me (Ale, Ale)” se bucură, deasemenea,  de un mare succes în rândul publicului, situându-se în Top 10 cele mai difuzate piese ale verii, conform clasamentului întocmit de Media Forest.

Inceputul anului 2012 aduce si cel de-al treilea single, intitulat „Everyday” single realizat impreuna cu Boier Bibescu, Preston, Chucho, Don Baxter, dar si  „Ale Kumaye”, produsa de Allexinno & Starchild, piesa ce urmează aceeași linie ca precedentele, fiind veselă și dinamică.

In perioada  ce urmeaza, artista ne  surprinde cu  o colaboarre frumoasa alaturi de Pavel Stratan la piesa ”Vorbe letale”, piesa care a reușit să strângă peste 5 milioane de vizualizări în mediul online, dar ne aduce si alte noutati muzicale  cu single-ul ”Fată rea”,artista schimbandu-si atitudinea si venind cu un look fresh si o piesa care vorbeste despre femei puternice care nu se lasa conduse.
În anul 2015 artista  lansează single-urile ”Por favor”, ”Dubai” și ”Allez” featuring Alexa, urmate de piesa ”Vino-ncoace”, iar in luna iulie 2017, frumoasa artistă lanseaza single-ul intitulat ”De Bine De Rău”, piesa produsa de Doddy si insotita  de un videoclip regizat de Claudiu Stan.

Alessia este o artistă care contribuie la compunerea propriilor melodii și își dorește ca fiecare melodie să aducă ceva nou și să exprime o parte din personalitatea ei, de aceea urmatoarele piese lansate „Influencer”, „Ai tupeu” demonstreaza acest lucru si o reprezinta in totalitate.

Solicitați informații despre onorariu
și disponibilitatea artistului/trupei
pentru data evenimentului dv.