Booking:

Carmen Stoian (0737.677.677)

Alessia

SOCIAL
MEDIA
STATS
746.50 K +
13.20 K
8.84 K +
ALESSIA

BIOGRAFIE

Elena Baboia, cunoscută sub numele de scenă Alessia, este o cântăreață română de muzică pop, dance și house. A făcut parte din trupa Oxygen, și de la vârsta de 14 ani urmează cursuri de canto, dans și imagine, pentru a-și dezvolta abilitățile necesare unui artist complet.

În 2010 lansează primul single „Boro na sou po” care devine rapid un hit, fiind una dintre cele mai difuzate piese ale anului și primind în 2011 premiul „New Entry Top Hit” la Romanian Top Hits.

În 2011 apare cel de-al doilea single „Find Me (Ale, Ale)” care, de asemenea, se bucură de un mare succes în rândul publicului, situându-se în Top 10 cele mai difuzate piese ale verii, conform clasamentului întocmit de Media Forest.

La începutul anului 2012 a lansat cel de-al treilea single intitulat „Everyday” lucrând la realizarea lui cu Boier Bibescu, Preston, Chucho, Don Baxter. Pentru sfârșitul anului a pregătit single-ul intitulat sugestiv „Ale Kumaye”, produs de Allexinno & Starchild. Piesa urmează aceeași linie ca precedentele, fiind veselă și dinamică.

Anul 2014 ne surprinde cu piesa ”Vorbe letale”, o frumoasă colaborare cu Pavel Stratan, care a reușit să strângă peste 5 milioane de vizualizări în mediul online, precum și cu single-ul ”Fată rea”.

În 2015 lansează single-urile ”Por favor”, ”Dubai” și ”Allez” featuring Alexa, urmate de piesa ”Vino-ncoace”, în anul 2016.

Frumoasa artistă lansează cel mai recent single, intitulat ”De Bine De Rău”, in luna iulie a anului 2017.

Pe începutul anului 2018, Alessia se pregătește să lanseze noi single-uri și recunoaște că își petrece majoritatea timpului în studio, lucrând la piese, dar și în sala de repetiții, unde lucrează la nou show plin de culoare și energie.

Alessia este o artistă care contribuie la compunerea propriilor melodii și își dorește ca fiecare melodie să aducă ceva nou și să exprime o parte din personalitatea ei.

Solicitați informații despre onorariu
și disponibilitatea artistului/trupei
pentru data evenimentului dv.