Caută

26 iulie 2021

Alex Mica feat. Mr. Shyne lansează “Youbi”

Facebook
Twitter
WhatsApp

Cum cucerește artistul femeia iubită? Dați Play și aflați!

O nouă super piesă marca Sprint Music se lansează azi. Este vorba despre o colaborare interesantă, Alex Mica feat. Mr. Shyne – “Youbi”! Extrem de încântat de “Youbi”, Alex Mica a povestit cum s-a legat această colaborare cu Mr. Shyne și cum au ajuns să lucreze împreună.

“Piesa “Youbi” am compus-o înainte de Revelionul 2020, pe când eram într-un mini turneu în Maroc. Aveam laptop-ul cu mine, așa că în timpul liber mai lucrăm și astfel am făcut producția piesei “Youbi”, și am înregistrat vocile mele într-un studio din Maroc. Când m-am întors în țară, am fost contactat de Kebba, un tânăr manager african, care lucrează cu Mr. Shyne și astfel i-am prezentat artistului piesa, i-a plăcut și după câteva săptămâni am primit-o cu vocile lui, el compunându-și propria lui strofă pe piesă și finalizând producția cu partea de mix și master. Piesa “Youbi” am gândit-o la refren să sune puțin în stil marocan, ca și linie melodică iar titlul este românescul „iubi”, un alint pentru iubire. Piesa este o poveste de dragoste în care se dorește cucerirea femeii iubite și păstrarea acesteia alături pentru tot restul vieții. Despre videoclipul piesei pot spune că îmi place cum a ieșit, chiar dacă nu este videoclipul oficial al piesei, însă Claudiu Stan este un director de imagine foarte talentat și am avut ocazia să lucrez cu el la piesa “Maribella”, în colaborare cu Mr. Vik. Îi mulțumesc lui Marius Chină pentru oportunitatea de a colabora precum și întregii echipe Sprint Music și vor urma și alte piese frumoase în viitorul apropiat”, a mărturisit Alex Mica.

Alex Mica este cunoscut în lumea muzicii de când a făcut furori cu piesa “Dalida”. Au urmat apoi mai multe hituri și artistul s-a bucurat de recunoaștere internațională.

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.