Caută

Booking:

Carmen Stoian (0737.677.677)

AMNA

SOCIAL

MEDIA

STATS

338 K +
267 K
204,2K
150 K +

RIDER TEHNIC

1

2

AMNA

BIOGRAFIE

AMNA
Pe numele propriu Cristina Andreea Frunzareanu, are înclinații spre artă de la vârstă fragedă.
Impulsionată de pasiunea pentru muzică, posedând o personalitate puternică și o energie debordantă, se dedică studiului muzicii, urmând, în paralel cu studiile generale, cursuri de pian și canto.

Deschisă la nou, puternică și determinată, artista de pop/dance nu își lasă visul deoparte.
În 2012 Amna debutează în forță cu piesa ‚Tell Me Why”, un featuring Tom Boxer. Single-ul se bucură de succes și, în scurt timp, urcă pe primele poziții din topurile radiourilor, atât pe plan național, cât și în țări, precum Albania, Polonia, Spania, Argentina, Tunisia și Armenia.

Pentru a nu părea o întâmplare, Amna nu se lasă mai prejos nici cu al doilea single pe care îl lansează, intitulat „She Bangs”, de pe albumul cu același nume, un funky mix de instrumente clasice și beat-uri electronice, devine unul dintre marile hit-uri ale verii în România, Spania, Serbia și Columbia. Marea surpriză pe care o aduce „She Bangs” este primul loc în topurile Japoniei.

În anul 2013, pentru piesa „Esta Noche”, Amna colaborează cu Borys, artistul iubit al Poloniei. Tot în 2013 apare „Hey Ho”, piesă lansată în colaborare cu artistul columbian Riviera, face ca publicul columbian să se indrăgostească de vocea și personalitatea Amnei.

In 2019, Amna si-a descoperit o noua pasiune,pasiunea pentru vlog si a inceput si postarile  pe canalul de youtube “Vlog Car”, cu care are mare success in mediul online.

Următorii ani i-au adus artistei colaborări de succes care au propulsat-o direct în preferințele oamenilor când vine vorba de evenimente.

Printre cele mai de succes piese ale artistei se numără: „În oglindă„, „La capătul lumii„(feat. Robert Toma), „Nu poți să mă uiti”, „Banii„(feat. Dorian Popa), Milioanele de suflete` (feat Edward Sanda), „În ochii lui„ și „Acum un an„(feat ANY1); “Atata timp cat ma iubesti”; “Ochii tai”; “Love someone”, “Hey, domnisoara”; “Cine pe cine” feat. Robert Toma; “Bine cu mine”; “6 Soapte”; “Cealalta ea” feat Dorian Popa; “Increderea” feat George Hora.

Anul 2021 vine cu multe surprize muzicale si colaborari de succes.Amna lanseaza alaturi de Liviu Teodorescu piesa” Sper s-o iubesti”. Mesajul piesei este cat se poate de clar, o poveste emotionanta pusa pe note muzicala despre iubiream pe care candva doi oameni au trait-o, dar si despre karma.

In ultimul single ”Tu, tu, tu”, lansat in luna septembrie 2021, Amna aduce vara inapoi, o piesa  cool , insotita de un videoclip exotic filmat in Tenerife.

Solicitați informații despre onorariu
și disponibilitatea artistului/trupei
pentru data evenimentului dv.