Booking:

Carmen Stoian (0737.677.677)

AMNA

SOCIAL
MEDIA
STATS
338 K +
267 K
204,2K
150 K +

RIDER TEHNIC

AMNA

BIOGRAFIE

Pe numele propriu Cristina Andreea Frunzareanu, are înclinații spre artă de la vârstă fragedă. Impulsionată de pasiunea pentru muzică, posedând o personalitate puternică și o energie debordantă, se dedică studiului muzicii, urmând, în paralel cu studiile generale, cursuri de pian și canto.

Deschisă la nou, puternică și determinată, artista de pop/dance nu își lasă visul deoparte. În 2012 Amna debutează în forță cu piesa Tell Me Why, un featuring Tom Boxer. Single-ul se bucură de succes și, în scurt timp, urcă pe primele poziții din topurile radiourilor atât pe plan național, cât și în țări precum Albania, Polonia, Spania, Argentina, Tunisia și Armenia.

Pentru a nu părea o întâmplare, Amna nu se lasă mai prejos nici cu al doilea single pe care îl lansează. Intitulat She Bangs, de pe albumul cu același nume, un funky mix de instrumente clasice și beat-uri electronice, devine unul dintre marile hit-uri ale verii în România, Spania, Serbia și Columbia. Marea surpriză pe care o aduce She Bangs este primul loc în topurile Japoniei.

În anul 2013, pentru piesa Esta Noche, Amna colaborează cu Borys, artistul iubit al Poloniei. Tot în 2013 apare Hey Ho, piesă lansată în colaborare cu artistul columbian Riviera, face ca publicul columbian să se indrăgostească de vocea și personalitatea Amnei. Amna si-a descoperit o noua pasiune pentru vlog, inca din anul 2019 a inceput sa posteze pe canalul de youtube “Vlog Car”, cu care are mare success in mediul online.

Următorii ani i-au adus artistei colaborări de succes care au propulsat-o direct în preferințele oamenilor când vine vorba de evenimente. Printre cele mai de succes piese ale artistei se numără: „În oglindă„, „La capătul lumii„(feat. Robert Toma), „Nu poți să mă uiti”, „Banii„(feat. Dorian Popa), Milioanele de suflete` (feat Edward Sanda), „În ochii lui„ și „Acum un an„(feat ANY1); “Atata timp cat ma iubesti”; “Ochii tai”; “Love someone”, “Hey, domnisoara”; “Cine pe cine” feat. Robert Toma; “Bine cu mine”; “6 Soapte”; “Cealalta ea” feat Dorian Popa; “Increderea” feat George Hora.

Solicitați informații despre onorariu
și disponibilitatea artistului/trupei
pentru data evenimentului dv.