30 septembrie 2020

Anda Adam lansează ”TOCURILE”, în colaborare cu Shift

Facebook
Twitter
WhatsApp

Anda Adam va lansa o noua piesa pe data de 30 septembrie 2020, ora 09.30,in colaborare cu Shift.
Născută în București, România, Anda Adam, și-a atins foarte repede posibilitățile în materie de muzică, iar industria a marcat-o foarte repede ca fiind una dintre cele mai promițătoare artiste la acea vreme.
Fie că vorbim despre videoclipuri cu teme diferite sau de show-uri și concepte inedite, coregrafii spectaculoase, Anda Adam reușește cu fiecare apariție să creeze o imagine unitară.
Single-urile lansate până în prezent au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube, iar colaborările avute au impresionat publicul de fiecare dată.

Piesa “Tocurile” vine in intampinarea unei colaborari pe care Anda Adam si-a dorit-o de mult timp.
“Aveam in gand o persoana pe care o gasesc perfecta pentru aceasta colaborare, si anume Shift. Un artist talentat, caruia i-a placut piesa si a acceptat sa lucram impreuna. El a avut o piesa pe locul I multe saptamani, denumita “Sus pe toc”, ceea ce m-a bucurat si mai mult in momentul in care a acceptat propunerea mea”, a declarat Anda.
“Piesa ma reprezinta 100% in totalitate, intrucat ador tocurile si sunt de parere ca o femeie este cea mai sexy atuci cand poarta tocuri.Sunt obsedata sa am unghiile mereu ingrijite, tocmai de aceea, cred ca o pereche de sandale fine vor pune in evidenta picioarele cu o pedichiura impecabila.”
Clipul este in regia lui Alex Ceausu, reusind din nou sa ne suprinda cu un scenariu plin de energie buna ce se imbina perfect cu melodia: un pat ce pluteste pe apa.

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.