Caută

Booking:

Adi Angheluș (0752.915.273)

ANDA ADAM

SOCIAL

MEDIA

STATS

1.6 mil +
1.1 mil +
210,3K
204 K +

RIDER TEHNIC

1

Anda Adam

BIOGRAFIE

ANDA ADAM.

Cântăreața de muzică pop, dance și R&B își începe bogata carieră în anul 1999, printr-o colaborare cu R.A.C.L.A pentru piesa „Nu mă uita”. Vocea puternică a artistei și dinamica de care dă dovadă pe scenă, atrag imediat atenția oamenilor din industrie, astfel Anda Adam devine preferata televiziunilor și a radiourilor. Cariera artistei este țesută cu hit-uri ce intră în heavy rotation pe toate posturile de radio, hit-uri precum „Selecta” feat. Alex Velea, ”Ajutor”,” Nai Nai” featuring Bishop, precum și „Ochii Mei” , de pe albumul „Confidential”, album ce adaugă Discul de Aur și Platina pentru vânzări în palmaresul Andei Adam.

Anul 2010 începe în forță pentru Anda Adam. Piesa „Love on You”, o piesă dance cu influențe orientale, sparge granițele țării și se aude pe posturi de radio din România, Rusia, Ucraina,Grecia, Olanda, Spania, Italia, Portugalia, Belgia, Franța, Turcia, Serbia, Cipru, Cehia, Siria, Maroc, Dubai, Brazilia, Elveția și Brunei. Single-urile ”Love on You”, „Cadillac”, „Show me” și „Trust” ajung pe primul loc în topurile radiourilor, la nivel internațional.

Între anii 2010 și 2017, energica artistă nu se lasă mai prejos, ci continuă seria de hit-uri și colaborări apreciate de public, ce îi aduc o serie de nominalizări și premii. Lansat în luna octombrie a anului 2017, „Mărul lui Adam” reprezintă cel mai nou single al Andei Adam featuring What’s Up.

Până în prezent, prolifica artistă a eliberat pe piata 11 albume discografice, a fost nominalizată pentru cea mai buna voce feminină precum și „Best Pop” în cadrul RMA, a ajuns în finala națională Eurovision, și a câștigat „Best Show Artist”, „Girls Top Hits” în cadrul RTH, „Best Performer of the Year” și „Best Pop” în cadrul RMA, „Fans like Award” în cadrul MMA, precum și „Celebrity of the Year” în cadrul VIP Awards.

Printre piesele de succes lansate de artistă sunt: „Mă înnebunește„, „Catch me„ și „Miami„ (feat Dorian Popa); “Work it”; “Americana”; “Tocurile” feat. Shift; si cea mai inedita  colaborare a artistei este cu Costi Ionita, Emy Alupei, Anna Lesko, Cream, Minodora in proiectul musical Reginele.

Cel mai recent featuring al artistei este cu Mr.Vik la piesa ”Toca, Toca” o piesa de vara, pe ritmuri de raggaeton, cu un vibe foarte bun si multa energie.

Solicitați informații despre onorariu
și disponibilitatea artistului/trupei
pentru data evenimentului dv.