Caută

24 martie 2022

Andrada lansează videoclipul piesei „Ego”!

„Îmi place să mă implic, să compun”
Facebook
Twitter
WhatsApp

Din noul val de artiști face parte și Andrada, care tocmai a lansat primul ei single împreună cu Sprint Music. Noua piesă se numește „Ego„, a lucrat la ea împreună cu Andy Platon și a filmat și un videoclip deosebit pe care vă invitam să-l urmăriți în continuare.

La cei 18 ani ai săi Andrada Făină, de lângă Târgu Jiu, Gorj, se poate mândri cu multe experiențe pe scenele romanești de festivluri și concursuri. A participat chiar si la „X Factor” acum doi ani, însă nu a trecut mai departe. Iată că experiența i-a prins bine, având de învățat, căci acum a lansat primul ei single împreună cu Sprint Music. „Piesa se numește „Ego” și Andy Platon a făcut-o, atât muzica cât și versurile.

Mă știam cu Andy, m-am dus la studioul de inregistrări și melodia mi s-a potrivit. Mi-a plăcut piesa, însă nu am contribuit cu nimic la ea, pentru că era deja gata, Mie îmi place să mă implic în ceea ce fac, să stau la sesiuni de inregistrare, să colaborez cu echipa cu care lucrez, să compun. Sunt o tipă flexibilă. Sper să vin și eu cu idei pe viitor, am piesele mele. Am filmat și un videoclip foarte drăguț. Am filmat într-o hală părăsită, era totul foarte bine aranjat. Era foarte frig, am făcut și sinuzită și am schimbat două ținute. Totul a decurs în maxim trei ore și s-a filmat destul de repede, am lucrat cu profesioniști. Am avut câteva ștrasuri la ochi, am fost machiata simplu pentru că nu am vrut nimic complicat”, a povestit Andrada. Care este pregătită să facă multă muzică bună și să o lanseze.

Vă mai spunem că este clasa a XI-a, că în familia ei se cântă la vioară, atât tatăl cât și fratele ei mai mic cu cinci ani strunesc acest instrument. „Fac canto, sunt o tipă simplă, citesc, mă plimb în aer liber, îmi place să pozez, am fost model pentru diverse campanii. Mi se spune foarte des că semăn cu Angelina Jolie”, a mai povestit fermecătoarea solistă câteva lucruri despre ea.

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.