Booking:

Georgiana Slabu (0726.771.102)

ANDREEA D

SOCIAL
MEDIA
STATS

RIDER TEHNIC

Andreea-D-1-2048x1367

BIOGRAFIE

Andreea D. este o cântăreață talentata care a reușit să urce repede în topurile internaționale.

Colaborarea cu Sasha Lopez pentru piesa „All my People” i-a adus numeroase premii internaționale, inclusiv două discuri de aur în Canada și peste 75 de milioane de vizionări pe YouTube. Cântecul a fost, de asemenea, în marea deschidere a carnavalului de la Rio și este foarte cunoscut în întreaga lume.
De asemenea, a colaborat cu Dj Sava pentru melodiile „Money Maker” și „Free” și a făcut parte din turneul Coca-Cola Happy Energy din Bulgaria alături de Taio Cruz.
Din 2011, Andreea D. si-a inceput cariera solo, aducand pana acum multe melodii: „So Real”, „Magic Love”, „Your Birthday”, „Rompedon”, „Telegrama”, „Get Freaky feat Veo” Loving You” și este în colaborare cu Adam Clay (Mr. Babylonia), care au devenit hituri în multe țări.
Fost model international, Andreea D. este prima femeie MC din Romania, iar frumusetea ei deosebita i-a adus titlul de Miss Earth Romania 2010 si Miss Queen of Europe 2010 la Viena. Cea mai recenta piesa a artistei a fost lansata in anul 2019 si se numeste “Opa, Opa”

Solicitați informații despre onorariu
și disponibilitatea artistului/trupei
pentru data evenimentului dv.