Booking:

Georgiana Slabu (0726.771.102)

ANDREEA D

SOCIAL
MEDIA
STATS

RIDER TEHNIC

ANDREEA-D

BIOGRAFIE

Andreea D. este o cântăreață talentata care a reușit să urce repede în topurile internaționale.

Colaborarea cu Sasha Lopez pentru piesa „All my People” i-a adus numeroase premii internaționale, inclusiv două discuri de aur în Canada și peste 75 de milioane de vizionări pe YouTube. Cântecul a fost, de asemenea, în marea deschidere a carnavalului de la Rio și este foarte cunoscut în întreaga lume.

De asemenea, a colaborat cu Dj Sava pentru melodiile „Money Maker” și „Free” și a făcut parte din turneul Coca-Cola Happy Energy din Bulgaria alături de Taio Cruz.

Din 2011, Andreea D. si-a inceput cariera solo, aducand pana acum multe melodii: „So Real”, „Magic Love”, „Your Birthday”, „Rompedon”, „Telegrama”, „Get Freaky feat Veo” Loving You” și este în colaborare cu Adam Clay (Mr. Babylonia), care au devenit hituri în multe țări.

 

Fost model international, Andreea D. este prima femeie MC din Romania, iar frumusetea ei deosebita i-a adus titlul de Miss Earth Romania 2010 si Miss Queen of Europe 2010 la Viena.
 In anul 2019 artista lanseaza piesa „Opa Opa Bim Bim Bim”, o piesă fresh cu un refren ce-ți rămâne în minte de la prima ascultare. Compus și produs de Silviu Păduraru (Deepside Deejays), Victor Bourosu, Dragoș Damsa și Emanuela Oancea în studioul Metropolitan Records, single-ul este însoțit de un videoclip vibrant, plin de culoare și foarte hot, în regia lui Dan Petcan.

2021 ii aduce artistei o colaborare cu BoyFlow la piesa” Zuli Zuli”, insotita de un videoclip ce surprinde prin imagini povestea din spatele versurilor. Piesa se bucura de un succes si pe toate radiourile din India, redand un stil muzical provocator alaturi de un artist autentic spaniol.

Solicitați informații despre onorariu
și disponibilitatea artistului/trupei
pentru data evenimentului dv.