Caută

11 iunie 2019

ANDREIAS, RALFLO & KAMARA – Smekerie

Facebook
Twitter
WhatsApp

“Uneori trebuie sa faci misto de viata pentru ca altfel viata face misto de tine!”

Dupa participarea la “Ferma” si problemele de sanatate pe care le are cu micutul Leon, baietelul sau, Kamara nu se dezice si lucreaza cu elan in studio. Artistul scoate astfel piesa dupa piesa, iar mai nou a acceptat sa faca parte dintr-un trio muzical, o colaborare de exceptie cu prietenul sau Ralflo si Andreias, un compozitor talentat.

“SmeKerie” este astfel piesa care da startul distractiei de vara si nu numai, iar Andreias x Ralflo x Kamara sunt protagonistii.

“Piesa pe care o lansam se numeste “SmeKerie”, ne-am dorit sa fie exact scris cu “K”, pentru a scoate in evidenta cuvantul, sa facem misto de el, sa vedem partea smechera a ”Smekerie”, ca sa spunem asa. Este o piesa cu clip, regizat de mine si DOP Octavian Lucian, cel cu care lucrez mereu. Videoclipul “SmeKerie” este unul de atmosfera, de stare, iar piesa se adreseaza tuturor. Tuturor celor care sunt smecheri si care vor sa devina smecheri!”, spune Kamara.

“Piesa a compus-o Andreias, cel alaturi de care o si cantam. Este un compozitor foarte bun, iar Ralflo a venit cu idea de refren. Eu m-am alaturat ulterior acestui proiect, am facut si o varianta internationala, dar despre acest lucru va vom povesti mai incolo. Cat despre videoclipul “SmeKerie”, l-am filmat intr-o zi. Ploaia ne-a dat batai de cap si nu am stiut ce sa facem in situatia respectiva, dar am filmat pe repede inainte si am reusit sa terminam in timp util. Videoclipul emana bucurie, descrie sezonul estival, e o piesa dansanta si pozitiva, haioasa… Nu ne luam deloc in serios in piesa asta, uneori trebuie sa faci misto de viata pentru ca altfel viata face misto de tine! Ideea de trio a venit de la Ralflo si de la Andreias, ei m-au cooptat si pe mine”, a mai completat Kamara, incantat de  ce a iesit.

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.