Caută

22 decembrie 2023

Antonio Pican știe cum se fac banii!

Artistul lansează azi cea mai tare piesă!
Facebook
Twitter
WhatsApp

Antonio Pican scoate azi piesa momentului, „Cum fac banii”, numai bună pentru perioada de distracție care urmează! Textul și muzica sunt scrise chiar de el iar hitul lui Pican se lansează în colaborare cu Musiclover! Videoclipul este unul de culoare, exact așa cum îi place artistului, cu multe fete alături, deci distracția este în toi!

„Mereu în club, multe artificii, șampanii / Se miră lumea cum ne jucăm cu banii / Ochii pe mine am fanii / Fetele pe masă stau doar cu golanii …. Mă întreabă cum fac banii / Prietenii și dușmanii / Prea multe lovele / Ce să fac cu ele!”, cânta Antonio Pican în noua să melodie care la câteva ore de la lansare pare să fie pe placul fanilor săi.

Antonio Pican este un artist foarte muncitor și conștiincios iar anul acesta a dat dovadă de mult profesionalism și continuitate. A scos piese după piese și încheie anul în forță cu noi proiecte de care se va bucura și în 2024. Fanii îl iubesc și îl impulsionează să meargă mai departe cu muzica lui pentru că o face bine!

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.