Booking:

Georgiana Slabu (0726.771.102)

Antonio Pican

SOCIAL
MEDIA
STATS
19.30 K
437 K
415,6K
896 K +
Antonio-Pican

BIOGRAFIE

Este un artist artist, compozitor și un vlogger de success cu aproape un milion de urmăritori pe YouTube si peste 500K pe Instagram.

A compus piesa “Toate Fostele” impreuna cu BiBi care a intrat pe toate radiourile din România. Piesa sa de debut “Amsterdam” are peste sapte milioane de vizualizări.

A inceput sa cânte de la vârsta de 7 ani.

Antonio Pican este unul dintre cei mai fresh și populari soliști, vloggeri și compozitori ai momentului. A colaborat de a lungul timpului cu nume precum BIBI pentru „Toate fostele” și Liviu Teodorescu pentru „Mă ia cu inima”. În vârstă de 18 ani, Antonio Pican s-a făcut remarcat prima dată în 2014 pe scena Next Star unde a cucerit publicul și a ajuns până în finala de popularitate, iar trei ani mai tărziu a urcat pe scena X Factor.

Cea mai recenta piesa, Joker, este compusă in totalitate de către artist. Muzica și versurile sunt compuse de către Antonio Pican, orchestrația este realizată de Edward Sanda, iar videoclipul regizat de Alex Ceausu, piesa fiind primul proiect pe care îl dezvălui din numeroasele surprizele pe care vi le pregăteste. În ultima perioadă a compus foarte multe piese și abia aștepta să le arate și urmăritorilor săi.

Solicitați informații despre onorariu
și disponibilitatea artistului/trupei
pentru data evenimentului dv.