Caută

Booking:

Marius Chină (0723.315.180)

Antonio Pican

SOCIAL

MEDIA

STATS

20 K +
455 K
451K
928 K +
antonio pican

BIOGRAFIE

Antonio Pican este un artist, compozitor și un vlogger de success cu aproape un milion de urmăritori pe YouTube si peste 500K pe Instagram.

A compus piesa “Toate Fostele” impreuna cu BiBi care a intrat pe toate radiourile din România. Piesa sa de debut “Amsterdam” are peste sapte milioane de vizualizări.

A inceput sa cânte de la vârsta de 7 ani, in prezent fiind unul dintre cei mai fresh și populari soliști, vloggeri și compozitori ai momentului. A colaborat de a lungul timpului cu nume precum BIBI pentru „Toate fostele” și Liviu Teodorescu pentru „Mă ia cu inima”. În vârstă de 18 ani, Antonio Pican s-a făcut remarcat prima dată în 2014 pe scena Next Star unde a cucerit publicul și a ajuns până în finala de popularitate, iar trei ani mai tărziu a urcat pe scena X Factor.

 Piesa „Joker” este compusă in totalitate de către artist, orchestrația este realizată de Edward Sanda, iar videoclipul regizat de Alex Ceausu.

In anul 2021 artistul lanseaza piese, precum  „Macarena si  „Mitraliera”.Single-ul “Macarena”  a ocupat primul loc in trending pe Youtube timp de mai multe saptamani, si a reusit sa stranga in 48 h peste 1, 3 milioane de vizualizari.

Solicitați informații despre onorariu
și disponibilitatea artistului/trupei
pentru data evenimentului dv.