Caută

14 noiembrie 2023

Arando Marquez și Cristina Bălan lansează „Noi doi”!

cea mai frumoasă piesă de dragoste
Facebook
Twitter
WhatsApp

„Iubirea noastră e un vis nemuritor! E un dans etern în ritmul inimilor / Împreună noi vom trece peste toate! / Împreună niciun loc nu e departe / Iubirea noastră nu-i ceva trecător”, cântă Cristina Bălan în noua piesă ”Noi doi”, lansată în colaborare cu Arando Marquez, sub egida Musiclover.

„Noi doi” este una dintre cele mai frumoase piese de dragoste care merg direct la suflet.

„Când Arando mi-a propus – la mai bine de un deceniu de la colaborarea pe piesa Shambala – să ascult un demo și să spun ce părere am, recunosc că am fost curioasă. Însă așteptările mele erau diferite și credeam că voi fi nevoită să refuz politicos.
Spre surprinderea mea, mi-a plăcut piesa la prima audiție. Și cel mai mult mi-a plăcut pentru că nu sună ca majoritatea pieselor din prezent.
Este o melodie sinceră, directă, cu mesaj frumos și plin de candoare, potrivit pentru ce trăiesc eu alături de soțul meu.
De altfel, asta mi s-a și spus când am fost sunată, versurile parcă sunt inspirate de povestea de dragoste a familiei mele.
În ultima vreme am tot dorit să mai activez și muzical, am fost mamă pentru copiii mei în ultimii zece ani, am născut al treilea copil dar muzica rămâne oaza mea de bucurie și reconectare cu esența mea”, mărturisește, emoționată, Cristina Bălan a cărei voce se potrivește mănușă pe piesa „Noi doi”.

Arando Marquez se bucură de colaborarea cu Cristina Bălan pe care o consideră cea mai potrivită pentru acest feat. Povestea ei de iubire este un adevărat model, o dragoste ca în povești pe care nu o întâlnești la tot pasul.

„Piesa „Noi doi” vine din dragoste de noi doi, de tu și eu, este un joc de cuvinte pe care toți încercăm să îl găsim în momentele grele ale vieții. Cred cu tărie că „Noi doi” o să fie pe vecie sau cum spun americanii „forever and ever”. Cred în tu și eu cum cred în „Tatăl nostru” sau cum cred în Dumnezeu. Cred că asta se rezumă la iubirea dintre noi și cred cu tărie că iubirea dintre noi  reprezintă la finalul vieții un „Noi doi”. Iar Cristina este și reprezintă o poveste de „Noi doi”, o dragoste fără de sfârșit a iubirii ei de „Noi doi”. Ea și soțul ei nu au renunțat la nimic, au rămas ei doi, cu copiii, e povestea fiecăruia de „Noi doi” pentru că „Noi doi” existăm fiecare într-un pătrat, un cuib al nostru. Toți „Noi doi” suntem fericiți în cuibul nostru. Cel mai bun „Noi doi” pentru mine este Cristina. Indiferent de orice, ea și soțul ei sunt „Noi doi”!”, a povestit atât de frumos Arando Marquez.
„Sper că cei care vor asculta această melodie să își regăsească în sufletul lor „Noi doi-ul” lor.

Sper ca piesă asta să ajungă la sufletele tuturor celor care știu să iubească și să își iubească jumătatea lor care formează un „Noi doi”, a mai adăugat Arando Marquez.

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.