Caută

1 mai 2020

Balkan și Glorya – “Dragoste ca naiba” pe timp de pandemie

Facebook
Twitter
WhatsApp

Pe Balkan&Glorya nu i-a speriat pandemia de Coronavirus! Din contră! Au fost creativi, s-au închis în studio și au lucrat piese noi, așa că de 1 Mai vin în atenția fanilor săi cu o piesă care va putea fi ascultată toată vara, „Dragostea ca naiba”. Cei doi artiști fac mereu echipă bună, se completează și alături de Sprint Music pun în scenă cele mai frumoase emoții, sentimente și trăiri.

Ce spun artiștii despre noul lor single, aflăm imediat!

“ „Dragostea că naiba” este noua noastră piesă și astăzi de 1 Mai, întâmpinăm vara puțin mai devreme. Mulțumim tuturor celor implicați în acest proiect, echipei Sprint Music și nu în ultimul rând, oamenilor care ne ascultă muzica”, spune Balkan.

“La această producție am lucrat alături de prietenul nostru de la Loko Production, unul dintre producătorii alături de care am mai lansat în trecut piesele “Călător” și “Cenușăreasa”. Sperăm că am făcut din nou echipă bună și ne dorim ca piesa „Dragostea ca naiba” să fie pe placul ascultătorilor noștri”, adaugă Glorya.

Balkan&Glorya abia așteaptă să își poată reîntâlni fanii la concerte și să cânte împreună noile piese compuse în perioada de relaxare.

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.