Caută

17 martie 2022

Beatrice Dragnea și echipa ei au revenit cu videoclipul piesei „De dragul tău”

„Muzica ne unește!”
Facebook
Twitter
WhatsApp

În luna femeii Beatrice Dragnea revine, așa cum a promis, împreună cu echipa ei de la Balkanika Records, formată din Ralflo și Aura Gheorghe și lansează o nouă piesă de dragoste care se numește „De dragul tău„. Atunci când ești îndrăgostit parcă toate îți ies mai bine, chiar și piesele de dragoste par mult mai frumoase.

Luna martie aduce o nouă piesă creată în studiourile de la Balkanika Records realizată de formula ideală formată din solista Beatrice Dragnea, textiera Aura Gheorghe și compozitorul Ralflo. Cei trei au lansat piesa „De dragul tău” la care au filmat și un videoclip de imagine în regia lui Claudiu Stan de la MVPEntertainment.

„Așa cum v-am promis acum ceva timp, lansez câte o piesă pe lună, cu diverse subiecte, depinde ce vreau să transmit publicului meu. De data asta este vorba de o piesă de dragoste special pentru toți îndrăgostiții care să se regăsescă în fiecare cuvânt, pentru că în această perioadă în care suntem avem nevoie de dragoste. Dacă ai lângă tine persoana iubită poți depăși orice obstacol, orice problemă, indiferent dacă este pandemie sau război. La această piesă am filmat și un videoclip de imagine, am avut o zi record în care am filmat 5 videoclipuri la mai multe piese surpriză. Am o echipă extraordinară, Balkanika Records, de care sunt mulțumită și mă bucur că e familia mea muzicală. Îmi doresc să fiu și mai fericită și mai iubită, în luna noastră, a femeilor. M-am simțit mult mai răsfățată de 8 martie, pentru că la noi în relație este sărbătoare în fiecare zi. Iubirea și înțelegerea ne face pe noi, femeile, frumoase și în interior și în exterior. Un mesaj pentru ascultători mei: să se iubească și să se aprecieze pe ei și pe partenerii lor, să se bucure de muzică pentru că ea ne unește”, ne-a mai spus Beatrice Dragnea.

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.