17 mai 2022

Bere Gratis & Theo Rose – „Ziua ta”

declaratie de dragoste muzicala de efect
Facebook
Twitter
WhatsApp

Luna mai ne aduce o nouă colaborare specială muzicală care de această dată vine de la trupa Bere Gratis împreună cu Theo Rose pentru videoclipul piesei „Ziua ta„. Piesa este una cu totul specială care a fost compusă de Mihai Munteanu, cel care a făcut muzică și Mihail Georgescu, cel care a făcut textul piesei lansată cu Sprint Music.
Surpriza muzicală a lunii vine de la membrii trupei Bere Gratis care colaborează pentru prima oară cu talentata Theo Rose. Membrii trupei sunt niște romantici mereu îndrăgostiți căci solistul trupei Mihail Georgescu a realizat niște versuri de-a dreptul romantice pe muzică lui Mihai Munteanu, mesajul fiind „că ziua ta e în orice zi din viața mea”. „M-am bucură tare atunci când am primit propunerea de a colabora cu Bere Gratis. O dată pentru că propunerea a venit din partea unor oameni cu așa de multă experiență și cu atât de multă greutate în industria muzicală românească din toate timpurile – a însemnat clar că au văzut potențial la mine, că au încredere în mine și talentul meu iar asta mi-a dat foarte mult curaj. Și a doua oară pentru că Bere Gratis a fost una dintre trupele favorite ale surorii mele. Îmi amintesc că atunci când eram copil îi căutăm prin cutia ei de amintiri și citeam versurile pieselor lor scrise de mâna ei. Am legat o prietenie frumoasă cu Mitză și membrii trupei Bere Gratis și sunt norocoasă să stau pe lîngă oameni de la care am ce învața și care nu se sfiesc să îmi arate. Mitză m-a ajutat să înregistrez piesa asta, am primit niște indicații mai mult decât folositoare și cred că oamenii vor simți o diferență în interpretarea acestei piese”, spune Theo Rose.
La rândul sau Mihai Munteanu, compozitorul melodiei, ne-a marturisit că „este o piesă foarte importantă pentru mine, pentru că am avut linia melodică de mulți ani și nu reușeam să vin cu versurile potrivite pentru ea. Iar aici a venit în ajutorul meu Mitză care a avut această idee minunată de a fi vorba despre cel mai frumos cadou pe care poți să-l oferi, în special femeilor, ca de ziua unei tipe e când iubești pe cineva. Și bineînțeles că Theo face ca piesa asta să fie și mai frumoasă și mesajul să fie foarte puternic”.
Nu vă rămâne decât să ascultați această declarație de iubire simplă dar de efect.

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.