Booking:

Marius Chină (0723.315.180)

Bere Gratis

SOCIAL

MEDIA

STATS

20.00 K +
1.83 K
7.13 K +

RIDER TEHNIC

1

BERE-GRATIS

BIOGRAFIE

Una dintre cele mai iubite trupe pop-rock românești, Bere Gratis, a fost înființată în 1998 de Mihai ”Miță” Georgescu (voce), Robert Anghelescu (clape) și Marius Dobre (chitară). Trupa a debutat pe scena muzicală cu hituri precum „Ce mișto” și „Cea mai frumoasă fată”. Componența actuală a formației l-a cooptat pe Marian Săracu (tobe) și a inclus de-a lungul anilor o serie de colaborări notabile cu profesioniști ca Mihai ”Magga” Suciu (tobe), Marius Mire (bass), Matei Damian-Ulmu (chitară), Vlad Vedeș (bass), Oliver Sterian (tobe), Nicu Avram (bass), Marius Bob (chitară), Radu Vaștag (bass) și Mihai ”Meme„ Munteanu (chitară).

De-a lungul carieriei muzicale, Bere Gratis a avut numeroase reprezentații de referință, concerte și spectacole care au marcat puncte din parcursul artistic al formației. În 2003 își lansa cel de-al treilea album, „Acolo sus” într-o reprezentație la înălțime, pe acoperișul Teatrului Național, La Motoare. În 2007 băieții concertează pe scenele din Elveția, la Festivalul Eté T’chaux. În 2009 are loc concertul aniversar Bere Gratis – 10 ani la Teatrul Național București si tot in acelasi an, Bere Gratis este prezentă și la Hard rock Cafe, susținând acțiuni cu scop civic în cadrul Galei Unicef în România.

2011 este un alt punct de referință, marcând concertul aniversar „Stai pe același drum”. Alături de băieți urcă atunci pe scena TNB, Gheorghe Zamfir, Paula Seling, Guess Who, Smiley și Robert Turcescu. Cinematograful Patria este următoarea destinație, în 2015, când Bere Gratis susține concertul live „Noapte caldă „Iar un an mai târziu, băieții isi sarbatoresc majoratul trupei intr-un spectacol de exceptie la Sala Palatului „18 ani, frate!,”alături de maestrul Gheorghe Zamfir.

2019 este un an care le aduce baietilor unul dintre cele mai frumoase evenimente ale formatiei ”Simfonia 20” concertul aniversar care va marca implinirea a 20 de ani de activitate.

Concertul a fost sustinut la Sala Palatului, alaturi de muzicieni din Orchestra Metropolitana Bucuresti si Corul Acustic, condusi de trei baghete extraordinare: maestrul Gheorghe Zamfir, maestrul Daniel Jinga si maestrul Andrei Tudor. Concertul a fost unul exceptional, melodiile de succes ale trupei fiind transformate din varianta originala, in cea simfonica.

Discografia formației include hituri cunoscute, precum “Unu mai”, “Străzi albastre”, “La tine aș vrea să vin”, “Îți mai aduci aminte”, “Câmpuri de luptă”, “Post restant”, “Stai pe același drum”, “Îndrăgostiți”. Formația a colaborat pe parcursul timpului cu artisti renumiti din industria muzicala romaneasca, precum, Amna la hitul emoționant “Cum e dragostea”, care a fost un real success, cu Lora la piesele „La Tine as vrea sa vin” si La Usa Ta”.

Ultimul single”La usa ta” este insotit si de un videoclip cu imagini din pelicula „Intre chin si amin” si este o poveste frumoasa de dragoste despre drumul pe care il parcurge un om indragostit pana la persoana pe care o iubeste.

Solicitați informații despre onorariu
și disponibilitatea artistului/trupei
pentru data evenimentului dv.