Booking:

Marius China (0723.315.180)

Bere Gratis

SOCIAL
MEDIA
STATS
20.00 K +
1.83 K
7.13 K +

RIDER TEHNIC

bere-gratis-2-534x374

BIOGRAFIE

Una dintre cele mai iubite trupe pop-rock românești, Bere Gratis, a fost înființată în 1998 de Mihai ”Miță” Georgescu (voce), Robert Anghelescu (clape) și Marius Dobre (chitară). Trupa a debutat pe scena muzicală cu hituri precum Ce mișto și Cea mai frumoasă fată. Componența actuală a formației l-a cooptat pe Marian Săracu (tobe) și a inclus de-a lungul anilor o serie de colaborări notabile cu profesioniști ca Mihai ”Magga” Suciu (tobe), Marius Mire (bass), Matei Damian-Ulmu (chitară), Vlad Vedeș (bass), Oliver Sterian (tobe), Nicu Avram (bass), Marius Bob (chitară), Radu Vaștag (bass) și Mihai ”Meme„ Munteanu (chitară).

De-a lungul carieriei muzicale, Bere Gratis a avut numeroase reprezentații de referință, concerte și spectacole care au marcat puncte din parcursul artistic al formației. În 2003 își lansa cel de-al treilea album, Acolo sus, într-o reprezentație la înălțime, pe acoperișul Teatrului Național, La Motoare. În 2007 băieții concertează pe scenele din Elveția, la Festivalul Eté T’chaux. În 2009 are loc concertul aniversar Bere Gratis – 10 ani la Teatrul Național București. Tot în 2009 Bere Gratis este prezentă și la Hard rock Cafe, susținând acțiuni cu scop civic în cadrul Galei Unicef în România.

2011 este un alt punct de referință, marcând concertul aniversar Stai pe același drum. Alături de băieți urcă atunci pe scena TNB, Gheorghe Zamfir, Paula Seling, Guess Who, Smiley și Robert Turcescu. Cinematograful Patria este următoarea destinație, în 2015, când Bere Gratis susține concertul live Noapte caldă acolo. Un an mai târziu, băieții dau spectacol la Sala Palatului, sărbătorindu-și majortul, 18 ani, frate!, alături de Gheorghe Zamfir.

Discografia formației include hituri cunoscute precum “Unu mai”, “Străzi albastre”, “La tine aș vrea să vin”, “Îți mai aduci aminte”, “Câmpuri de luptă”, “Post restant”, “Stai pe același drum”, “Îndrăgostiți”. Formația colaborează alături de Amna la hitul emoționant “Cum e dragostea”, care a fost un real success, insa hiturile nu s-au oprit aici, au continuat cu piese precum: “Dor”, “Pagina”, “Carusel”.

Solicitați informații despre onorariu
și disponibilitatea artistului/trupei
pentru data evenimentului dv.