Caută

22 martie 2017

Betty & Wilmark feat. Jimmy lanseaza “Vente Pa’ca”

Facebook
Twitter
WhatsApp

Betty si Willmark fac echipa buna impreuna. Artistii sunt deja la a treia colaborare lansand azi frumoasa piesa cu videoclip “Vente Pa’ca”, un feat. cu Jimmy, proiect inceput chiar acum doi ani, in colaborare cu Sprint Music. In plus, Betty si Willmark fac senzatie cu show-ul lor, Tequila Party, unde merg acolo unde sunt invitati cu multi dansatori, percutionist, schimbari de costume si multe alte surprize.

“Vente Pa’ca” este o piesa fresh, pozitiva, la care am lucrat cu drag. Filmarile videoclipului au durat o noapte intreaga in care ne-am distrat pe cinste! A fost o petrecere alaturi de prieteni, nicidecum o zi de munca. Am avut parte de o echipa profesionista care a stiut cum sa surprinda momentele speciale, dansatori extraordinari, oameni frumosi si petrecareti. Toti cantam, dansam, la fel cum se intampla si la concertele noastre, o nebunie totala. Piesa a fost lucrata la Attitude Music impreuna cu Willmark si Jimmy, fiecare si-a pus amprenta pe muzica, versuri si sound si suntem foarte incantati de rezultat”, povesteste Betty, incantata fiind de rezultat.

“Piesa a fost o poveste spontana. Probabil acesta este si motivul pentru care a iesit asa bine. Betty cu Will au dat tonul si s-au gandit ca ar fi interesant sa vina o a treia voce care sa fie in contrast cu spaniola, si ma bucur ca s-au gandit la mine. Am intrat in film imediat si am scris strofa la fel de repede. Mi-a placut mult la filmari de tatal lui Willmark, care este mai “de actiune” decat multi oameni care ies astazi in cluburi.

Clipul a fost filmat la scurt timp dupa si a fost pe cat de obositor, pe-atat de distractiv. Ne-am intins de la 4-5 dupa masa pana la 4 dimineata, dar am mancat pizza, am baut, am ascultat muzica buna si am dansat toata seara – cine nu ar vrea sa numeasca asta “munca”?! Cred ca cine vede videoclipul simte imediat vibe-ul pozitiv. Totul a fost foarte natural – o petrecere in toata regula, fara prea multa coregrafie. Singura “regula” a fost ca toata lumea a fost obligata sa se simta cat a putut de bine. Si a iesit!”, spune si Jimmy.

De asemenea, Willmark este la fel de incantat de acest videoclip in colaborare cu Betty si Jimmy, mai ales ca tatal vedetei li s-a alaturat la filmari.

“Ma bucura faptul ca toate proiectele noastre decurg frumos in armonie. Oamenii cu care lucrez sunt deja ca o familie.Aveam nevoie de niste personaje cat mai reale in videoclip, pentru partea de intro unde eu sunt rapit pe strada am lucrat cu un actor si cascador profesionist care a jucat alaturi de Steven Seagal iar totul a decurs foarte natural. Atmosfera pe care o redam este forate aproape de vibe-ul latin, de aici aparitia tatalui meu care s-a distrat alaturi de noi toata noaptea. Aparitia lui Jeuany, un dansator extraordinar care ne insoteste la toate evenimentele, are o aparitie frumoasa si exotica in videoclip”, a adaugat Willmark.

Aceasta piesă a fost lansată de Sprint Music, label ce face parte din holdingul Sprint Media Group, cea mai mare agenţie de organizări evenimente din România şi pune la dispoziţia partenerilor full services precum:

Organizari de evenimente: evenimente cultural artistice de tip: zilele oraşului, festivaluri, spectacole de teatru, corporate party, personal party, evenimente inaugurare centre comerciale, hipermarketuri (acţiuni – conferinţă de presă), prezentări de modă, evenimente dedicate copiilor, evenimente lunare cu tematică.

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.