Caută

Bibi a dat lovitura cu piesa „Amar”!

„Ai dat foc inimii mele, ca să-ți aprinzi tu țigara”
Facebook
Twitter
WhatsApp

Bibi cântă despre iubire și inima frântă în cel mai nou single al ei, „Amar”. Piesa merge foarte bine și la două zile de la lansare are deja peste 140.000 de vizionări.

„Ai dat foc inimii mele, că să-ți aprinzi tu țigara / Parcă îmi ești tatuaj sub piele / Nu te pot uita”, cântă Bibi în cel mai nou single al ei, „Amar”, o adevărată poveste de iubire, lansată în colaborare cu Sprint Music și MusicLOVER, videoclipul fiind realizat de Silviu Mîndroc.

„ “Amar” este un proiect special. Din toate punctele de vedere și vreau să le mulțumesc tuturor oamenilor minunați și talentați care au luat parte la unul din “filmele” mele. Fără ei nu era posibil ce puteți voi să vedeți și să auziți chiar acum pe YouTube. Sperăm să vă placă noul proiect, iar piesa să fie pe replay în playlist-urile voastre. Vă pregătesc multe piese și abia aștept să le auziți, dar până atunci haideți cu un share puternic la „Amar”. Vă mulțumesc pentru toată susținerea! Înseamnă enorm! Much Love!”, transmite Bibi.

Bibi a început toamna bine, pe pozitiv, cu o super piesă care vibrează la cote maxime, “Dale”, iar înainte de asta a lansat un feat. cu Izabela Simion și Codruța Filip, “Când se adună fetele”, o colaborare Sprint Music & Bulls Records. Artista muncește mult și se bucură de realizările pe care le are pe plan muzical. Acestea înseamnă cea mai mare satisfacție pentru ea. Stați aproape de Bibi, urmează noi surprize, din ce în ce mai hot!

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.