Caută

10 decembrie 2020

BIBI ft. ANTONIO PICAN – Pielea ta

Facebook
Twitter
WhatsApp

A rămas “Repetentă la dragoste”, a spus “Povești pe pielea ta”, a avut succes cu “Ciocolata”… În plus, are mai mult de 100 milioane vizualizări pe canalul său de Youtube, 757.000 abonați, 785.000 de urmăritori pe Instagram, Bibi este una dintre celebritățile generației Z.  Bianca Mihaela Lixandru, alias Bibi, este la cei 18 ani idolul adolescenților. Și pentru că trebuie să se mențină în top, Bibi vine mereu cu proiecte noi care atrag atenția urmăritorilor săi. Astăzi lansează un feat. de excepție cu Antonio Pican, pentru single-ul “Pielea ta”. Și sună foarte bine pentru că cei doi artiști au pus suflet și pasiune în această piesă, care, bineînțeles, transmite un mesaj puternic de dragoste.

“Pielea ta” este un proiect super fresh care transmite iubire și pasiune. Noi ne regăsim în mesajul piesei și sperăm că și voi. Mulțumim mult echipei Sprint Media Grup pentru că fără ei acest proiect nu ar fi fost posibil. Pune și tu piesa noastră pe replay și așteptam părerea ta într-un comentariu pe YouTube. Speram să vă placă tuturor. Enjoy!”, transmite carismatica Bibi.

Pe lângă cariera sa muzicală, Bibi este considerată una dintre cele mai de succes vloggerițe ale momentului, alături de Selly sau Tequila.

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.