Caută

4 septembrie 2023

Bibi lansează “Dale”, o piesă cu cel mai tare vibe!

“Sunt înconjurată de oameni talentați și buni!”
Facebook
Twitter
WhatsApp

Bibi începe toamna pe pozitiv, cu o super piesă care vibrează la cote maxime, “Dale”!

În colaborare cu 1 A.M. Records & Bulls Records, artista și-a propus să rupă ringul de dans și să se audă peste tot.

Bibi este o artista foarte iubita de public și extrem de creativă, iar în ultima perioada piesele ei transmit un super vibe. Așa este și “Dale”, o melodie potrivită pentru distracție și prelungirea verii care tocmai s-a încheiat.

“ “Dale” e piesă care îți dă un vibe bun și care te face să zâmbești. E piesa care mai lungește vara un pic, așa că sper să aducă veselie, dans și distracție.

Are un mesaj în care se vor regăsi foarte mulți deoarece cu toții am trecut prin “dubiile și fiorii” unei iubiri. Am compus această piesă în studio-ul Bulls Records și vreau să îi mulțumesc lui Achim Marian și de asemenea echipei mele de la Sprint Music. Videoclipul este filmat de Silviu Mîndroc, care ca de fiecare dată creează o atmosferă super plăcută la filmări. Sunt înconjurată de oameni talentați și buni, iar acest lucru mă face să fiu extrem de fericită și creativă. V-am pregătit multe surprize, așa că fiți cu ochii pe mine! Urmează multe proiecte și abia aștept!”, ne-a povestit Bibi extrem de încântată de perioada plină și frumoasă care o așteaptă de acum încolo. Stay tuned!
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.