Caută

22 iunie 2023

Bibi – Nu te mai vrea fata

O piesă fresh, de vară
Facebook
Twitter
WhatsApp

Vara a venit iar simpatica și talentata Bibi a plecat la mare, la soare, să ne bucure cu noul său videoclip pentru piesa ”Nu te mai vrea fata”.

Este o bucurie să urmărești noul videoclip și să asculți piesa care te duce cu gândul departe.

Cea mai nouă melodie semnată de Bibi se numește ”Nu te mai vrea fata” și este lansată împreună cu Sprint Music. Deși e foarte ocupată cu foarte multe proiecte, artista a găsit timp să colaboreze la o noua piesă, făcând muzica și textul pentru noul single cu Achim Marian și Izabela Simion. De master s-a ocupat Achim Marian iar videoclipul a fost regizat de Silviu Mîndroc.

”Piesa “Nu te mai vrea fata” este cea mai dragă melodie de până acum, deoarece eu am compus-o și sinceră să fiu, a fost proiectul la care visam de mult timp… Simt această piesă din tot sufletul și sper să ajungă la public cu același entuziasm cu care am creat-o. Am fost susținută și ajutată să “șlefuiesc” această idee pe care o aveam de către oameni extrem de talentați cărora le mulțumesc: echipa Sprint Music, Marius Chină, Silviu Mîndroc, Achim Marian, Izabela Simion, Iselin Dimitri și Evy Constantin. Nici filmările și nici crearea piesei nu au durat mult, totul a decurs neașteptat de rapid… pur și simplu s-au aliniat toate și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi se întâmplă. Sunt extrem de fericită, deoarece am pregătite multe surprize pentru urmăritorii mei, cărora le mulțumesc că mă susțin și că sunt alături de mine de fiecare dată. Am cea mai frumoasă comunitate și sunt mega recunoscătoare. Să înceapă distracția și să dăm replay non stop la “Nu te mai vrea fata”! Enjoy it & share it!”, a spus Bibi.

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.