Caută

11 decembrie 2023

Bibi lansează o piesă sensibilă în pragul sărbătorilor de iarnă: Vreau să știi

Facebook
Twitter
WhatsApp

Bibi este o artistă extrem de muncitoare și de iubită. Cântăreața a avut o perioad ă foarte aglomerată și un turneu în câteva orașe din țară și iată că scoate piesă după piesă. În colaborare cu Music Lover & Bulls Records, Bibi vine acum cu „Vreau să știi”, o melodie extrem de sensibilă, cu o încărcătură emoțională deosebită.

„Piesa “Vreau să știi” este extraordinar de sensibilă, se cântă și se ascultă cu inima această melodie, deoarece are un mesaj emoționant. De multe ori, pentru mulți dintre noi, sărbătorile vin cu mult dor. Dor de persoanele dragi alături de care ne-am dori să fim în aceste momente magice din an. Am scris această piesă în speranța că voi reuși să alin dorul celor care trec prin aceste momente. Sper din suflet să vă placă și să o ascultați pe repeat. Aștept părerile voastre în comentariile pe YouTube. Vă mulțumesc!”, a transmis Bibi tuturor celor care îi ascultă piesele și o admiră.

În luna februarie a noului an, artista va pleca din nou în turneu prin țară.

„Turneul în țară a fost absolut genial, iubesc să fiu pe scenă, iar energia publicului mi se pare minunată, plină de iubire și pozitivitate. Ador când sunt înconjurată de oameni așa frumoși și abia aștept turneul din 2024 care va fi de vis. Sunt sigură și simt asta!
Din mesajele primite de la oamenii care au fost la concertul de sărbători de pe 5 decembrie, am înțeles că a fost un concert emoționant și că s-au distrat. Mă bucur când reușesc să aduc asemenea emoții în sufletele oamenilor! Momentele de acest gen sunt cea mai mare fericire pentru un artist, iar eu una simt că trăiesc pentru a aduce fericire oamenilor. De pe scenă pot spune că a fost un vibe minunat, deoarece am avut parte de un public excepțional”, a mărturisit Bibi despre cum s-a simțit pe scenă pe 5 decembrie la Sala Luceafărul, povestind însă și de noul turneu care o așteaptă la începutul lui 2024.

Cântă de Crăciun și își dorește o notă bună la licență
Bibi va face de Crăciun exact ceea ce știe mai bine: va cânta! Artista își dorește să fie înconjurată de sărbători de căldura celor care o iubesc.

„De sărbători am să fiu înconjurată de cei mai apropiați oameni din viața mea, de familie. Sărbătorile sunt despre momentele alături de familie și cei dragi și ador asta. De Crăciun voi avea concert, însă vor fi alături de mine și părinții mei, dar și cei mai buni prieteni ai mei, prieteni din copilărie, iar acest lucru mă bucură și mai tare. Voi face fix ce iubesc, voi fi pe scenă, dar voi avea alături și familia. Crăciun mai perfect nu există pentru mine!”, a mai spus Bibi care nu își dorește prea multe lucruri de la Moș Crăciun!

„Poate sună clișeic dar mi-aș dori ca Moș Crăciun să vină cu sănătate și bucurii pentru familia mea. Nu îmi doresc nimic material, ci doar putere de muncă pentru că îmi doresc să fac cât mai multe lucruri frumoase, cât mai multă muzică, proiecte și cât mai multe concerte. Ah, Moșul ar putea să vină anul acesta cu o notă bună pentru licența la facultate”, sunt câteva dintre dorințele îndrăgitei artiste.

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.