Caută

Booking:

Marius Chină (0723.315.180)

BIBI

SOCIAL

MEDIA

STATS

1.1M
1.1M
1.9M
1.6M
BIBI

BIOGRAFIE

Bianca Mihaela Lixandru, alias BiBi, a cunoscut succesul ca urmare a lansării melodiei „Ciocolata”, si devine artist independent odată cu lansarea cântecului „Radio Song” în anul 2014. De-a lungul anilor, artista a lansat o serie de piese pe placul publicului român, printre care „My Life”, in anul 2016 hitul de mare succes „Ciocolata” care s-a menținut în topul celor mai vizionate piese de pe Youtube timp de 1 săptămână, clipul fiind vizionat de 44 de milioane de persoane, de asemenea plasându-se și în Romanian Top 100.

In anul 2019, compania Walt Disney o alege pe cântăreață pentru a interpreta vocea personajului principal feminin, Șefa, din continuarea de succes a box-office-ului Ralph Strică-Tot, filmul „Ralph Rupe Netu’, iar tot în același an, artista joacă personajul Rita, unul din elevii care fac tabloul serialului Profu, alături de actori precum Andi Vasluianu.

Pentru Bibi succesul a continuat, artista lansand o serie de melodii care au ajuns la inimile urmaritorilor ei si au strans milioane de vizualizari pe Youtube: “Repetenta la dragoste”; “Toate fostele” compusa impreuna cu Antonio Pican; “Povesti pe pielea mea” ,” Fetele pe balans „si lista poate continua.

Solicitați informații despre onorariu
și disponibilitatea artistului/trupei
pentru data evenimentului dv.