28 martie 2017

Bogdan Bobocea feat. Cabral il “canta” pe Superman!

Facebook
Twitter
WhatsApp

Cine nu-l ştie pe Superman? Tipul acela îmbrăcat ciudat care îi salvează pe toţi?
Noi va propunem o alta varianta a celebrului personaj. Un tip sensibil, uman, imperfect, pamantean. Pai si atunci, de ce “Superman”? Pentru că piesa asta ne spune că putem ajunge sa fim, pentru o clipă sau o viaţă, supereroi pentru cineva. Pentru că avem nevoie să ştim că suntem importanţi pentru cineva.

Ei bine, avem de-a face cu o pereche inedită, Cabral şi Bogdan, şi cu o melodie care a sensibilizat pe oricine a auzit-o. Care e Superman dintre cei doi? Niciunul. Dovadă că proiectul s-a finalizat după trei ani de muncă şi finisarea detaliilor. Lucrurile nu ies când şi cum vrem, ci când şi cum trebuie. Acum e timpul lor.

Vă oferim o poveste frumoasă. E pentru toţi. Şi are un parfum special, pentru că vine de la doi boboci. Cabral e la primul proiect muzical, iar Bogdan e… Boboc in acte. Ca asa il cheama: Bobocea. Împreună au creat o melodie pe care o vei fredona fara sa-ti dai seama. “Piesa asta nu este despre supereroi, ci despre ce suntem fiecare, raportat la persoanele de langa noi. Despre ceea ce putem fi pentru cei de langa noi in momentul in care drumurile ni se intersectează. Pășesc timid in lumea muzicală, pe acordurile piesei “Superman”. Sper doar sa fie cât mai multi oameni care se identifica cu mesajul si cu starea piesei”, spune Bogdan Bobocea.

Ce spune Cabral despre Superman si…Bobocea? “Proiectul ăsta este o poveste frumoasă. Eu m-am nimerit din întâmplare in ea… Am auzit piesa, i-am zis că-mi place foarte mult și… Atât. Apoi ne-am revăzut după câteva săptămâni și… eu fredonam piesa în continuare. Așa că mi-a propus să fiu și eu implicat în povestea asta. De-atunci și până acum cred că au trecut trei ani. Nu, să nu-și facă nimeni griji, nu m-am apucat de cântat, e doar o joacă, un exercițiu, o provocare.
Sper să vă placă Superman… și sper să vă placă Bobocea! Este un tip foarte talentat și perfecționist”, a completat vedeta.


Aceasta piesă a fost lansată de Sprint Music, label ce face parte din holdingul Sprint Media Group, cea mai mare agenţie de organizări evenimente din România şi pune la dispoziţia partenerilor full services precum:

Organizari de evenimente: evenimente cultural artistice de tip: zilele oraşului, festivaluri, spectacole de teatru, corporate party, personal party, evenimente inaugurare centre comerciale, hipermarketuri (acţiuni – conferinţă de presă), prezentări de modă, evenimente dedicate copiilor, evenimente lunare cu tematică.

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.