Booking:

Adriana Dobrin (0728.893.773)

Boier Bibescu

SOCIAL

RIDER TEHNIC

1

Boier-Bibescu

BIOGRAFIE

Răzvan Bătrânu alias Boier Bibescu este artistul care reușește să îmbine mai multe stiluri muzicale, de la Rap si Hip Hop, până la pop-dance. Având propriul său stil ce îl separă de mulțime, artistul ia provocările în piept, progresând și învățând la fiecare pas.

Pe parcursul carierei sale muzicale, Boier Bibescu a avut colaborări cu artisti îndrăgiți din industria muzicală românească, printre care îi amintim pe Shift, Puya, Fly Project, Alex Velea, Bibanu MixXL, Mihai Mărgineanu și mulți alții.

Piesele sale se remarcă prin diversitatea stilurilor îmbinate, iar vibe-ul muzicii semnate Boier Bibescu este unul de party , foarte potrivit mediului de club și nu numai. Printre cele mai cunoscute single-uri ale artistului enumărăm “Dan Spataru n-a murit”, “Stare de show”, “Sus pe bar” feat Puya, “Hazu x Toba x Basu” feat Anuryh, LLP & Jon Băiat Bun, “Monstru ” feat Alex Velea, precum și cel mai recent lansat single, intitulat “Haimana”, pentru care și-a unit forțele cu J. Yolo.

Imaginea nonconformistă a artistului, optimismul debordant, energia molipsitoare și ușurința cu care formeaza conexiunea cu publicul, fac din Boier Bibescu un showman desăvârșit.

Solicitați informații despre onorariu
și disponibilitatea artistului/trupei
pentru data evenimentului dv.