7 mai 2021

Ce a ieșit din colaborarea lui Mr. VIK cu Ralflo!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Mr. VIK este un artist extrem de productiv pe timp de pandemie. Nici bine nu a lansat feat-ul cu Sermin la piesa „Sana Sana” că a și venit cu o nouă colaborare. De această dată chiar cu două piese, două feat-uri cu Ralflo, pentru piesele „Bebe” și „Viața ca-n filme”. Cum s-a pornit această colaborare plină de culoare, ne-au lămurit imediat artiștii Sprint Music!

„Colaborarea cu Ralflo a apărut așa, din senin. M-am gândit într-o zi la cine ar fi să meargă pe piesele astea și l-am contactat. Eu nu mă cunoșteam cu Ralflo, doar știam unul de altul. I-am spus că am o piesă și i-am propus să încercăm ceva și în limba franceză, pentru că eu am încercat și în turcă și în spaniolă. La un moment dat era să nu mai scoatem piesa dar s-au aliniat toate planetele și a ieșit. Am făcut clipul acesta și avem așteptările noastre de la el. Este pe distracție și viață bună, pe chef, viață ca în filme, cum e visul oricărui om! Noi încă nu avem o viață ca în filme, dar probabil într-o zi o să vină spre noi. Jucăm niște personaje în clip!”, a povestit Mr.VIK.

Și Ralflo a catalogat colaborarea cu Mr.VIK drept una de excepție.

„Această colaborare cu Mr.VIK este ceva plăcut și original pentru că e prima dată când cânt cu un artist mai exotic, el cântă mai mult în limbi străine, în spaniolă, a prins foarte bine afară, îi apreciez munca și este o bucurie pentru mine! Și eu cant în limba franceză piesa asta „Bebe”, care înseamnă „Baby” și îmi place foarte tare! Sper să vă placă și vouă!”, a adăugat, la rândul său, Ralflo.

Mr. VIK este un artist complex și este plin de surprize. În 2019 el a lansat și o piesă în colaborare cu Anda Adam, “La Pachanga”, o piesă foarte catchy, pe ritmuri reggaeton.

Ralflo face parte acum din trupa ALB NEGRU, alături de Kamara, Andrei Ștefănescu și Rareș Varniote.