24 iulie 2020

Ce “Cămașă” îl scoate pe Shift din zona de confort!

Facebook
Twitter
WhatsApp

Mesajele puternice și pozitive îl caracterizează pe Shift, unul dintre cei mai prolifici artisti din Romania. Sunt premise reale ca Shift sa escaladeze din nou topurile muzicale cu noua sa piesă, “Cămașa”, pe care o lansează azi, în colaborare cu Sprint Music. Ce spune Shift despre aceasta noua lansare:

“Pot spune despre “Cămașa” că e cea mai specială piesă a mea. Spun asta pentru că e o piesă total altfel, față de tot ce am scos până acum. Atât piesa cât și clipul m-au făcut să ies din zona mea de confort și asta mi-a plăcut maxim. Mesajul e foarte simplu și din suflet și las pe fiecare să-l interpreteze prin propriul filtru”, declară Shift, mulțumit de noua sa realizare.

Când spui SHIFT, te gândești instant la hiturile „Avioane de hârtie” și „Sus pe toc”, „Urcă și coboară”,  Dupa ani si ani, “Lejer” „Bagă mare” “Piele Albă, Piele Neagră”Viata-I de vina, Taci Inima si inca multe altele. Intre cei care au ales sa colaboreze cu el se numara George Nicolescu, Marius Moga, Andra, Connect-R, Liviu Teodorescu, Nicole Cherry, Adda, Ruby…dar si aici lista poate continua.

Esti pregatit pentru un nou Hit marca SHIFT?

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.