Caută

28 septembrie 2020

Ce capcana au pus la cale Jimmy Dub si Kamara! Reggaeton-ul i-a adus impreuna!

Facebook
Twitter
WhatsApp

Jimmy Dub scoate piese pe banda rulanta iar cea mai recenta melodia s-a transformat intr-o colaborare cu carismaticul Kamara. Cei doi artisti au simtit ca este momentul sa cante impreuna sa ca cea mai potrivita a fost acum piesa “Trap”, pentru care au si filmat un videoclip regizat de Kamara. Amandoi sunt incantati de aceasta colaborare si sunt absolut convinsi ca vor face furori si pe plan international.

„Piesa cu Jimmy Dub a venit la propunere de-a mea pentru ca am ascultat o productie de-a lui, adica chiar aceasta piesa, mi-a placut foarte mult, m-am regasit in ea si am simtit ca este o provocare, un stil muzical pe care nu l-am mai abordat dar pe care il vanam de mult. Jimmy Dub este probabil cel mai bun pionier al genului Reggaeton in Romania si a facut o piesa care efectiv mi-a atras atentia si m-a luat cu el la bord. Iata cum a aparut colaborarea dintre noi pe piesa „Trap”, nu neaparat genul muzical, ci capcana, pentru ca asta inseamna trap in limba engleza. Fiti atenti la capcana muzicala pe care o propunem Jimmy Dub feat. Kamara. Videoclipul piesei este regizat de mine, iar D.O.P a fost Octavian Lucian.”, a marturisit Kamara.

„Piesa „Trap” a fost facuta in cadrul unei emisiuni si mi-a placut cum suna, asa ca m-am hotarat sa o si lansez. Apoi a aparut Kamara, caruia i-a placut foarte mult piesa, iar mie vibe-ul lui pozitiv pentru melodie. Eu vroiam sa fie doar o piesa pentru albumul meu dar a devenit mult mai mult de atat! Ne-am intalnit, am filmat clipul si o sa fim internationali!”, a declarat cu entuziasm si Jimmy Dub.

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.