Caută

25 octombrie 2022

Ce dezvăluiri face Connect-R în noua sa piesă, „Acasă”!

„Acasă” e acolo unde ești cu inima”
Facebook
Twitter
WhatsApp

„Piesa asta este pentru cei care mai pot schimba ceva în căsnicia lor”

Unul dintre cei mai îndrăgiți soliști români revine în atenția fanilor săi cu o melodie specială în care face dezvăluiri despre viața sa. „Acasă” se numește noul single pentru care Connect-R a filmat și un videoclip special.

Aproape de finalul lunii octombrie, Connect-R revine cu o nouă piesă pe care o lansează împreună cu Hood Famous și Sprint Music. Pentru noua melodie care se numește „Acasă”, Ștefan Mihalache a făcut muzica, textul și orchestrația iar de Mix/Master s-a ocupat Epic Julius @Midiots iar de video Cristi Roman.

„Acasă nu-i o locație, nu-i o clădire, acasă e acolo unde ești cu inima”, spune Connect-R. „Evident că tot ce scriu e și din experiențele personale dar divorțul e o chestie generală și rata divorțului este din ce în ce mai mare în rândul părinților. Ideea e că dacă ai divorțat, nu divorța și de copil! Viziunea unui copil e alta și aici se manifestă viziunea unui copil asupra divorțului. Piesa trebuie ascultată și videoclipul trebuie urmărit până la final, care este unul neașteptat. În special, piesa asta este pentru cei care mai pot schimba ceva în căsnicia lor. Cei care încep să-și dea seama că toată zarva, toată nenorocirea dintr-un cuplu nu vine din inimă ci din minte. Faptul că nu doi oameni luptă cu egourile lor, niciun om nu s-a născut rău. Societatea asta ne transformă, ne schimbă, ne reeducă chiar și spiritual și ajungem să luptăm contra semenilor noștri, fie în cuplu sau în orice relație. De aceea piesa asta este ca o gură de oxigen pentru cei ce mai pot schimba ceva în căsnicia lor”, a mai spus Connect-R. Dați Play „Acasă” și urmăriți videoclipul. O să înțelegeți exact despre ce este vorba!

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.