1 octombrie 2019

Ce inseamna “Luna” pentru Alb Negru?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
luna alb negru

Membrii trupei Alb Negru, Kamara si Andrei Stefanescu, au o multime de proiecte pentru fanii lor. Carismaticii artisti au pregatit o super piesa pentru indragostiti, “Luna”, in colaborare cu Sprint Music. Despre dragoste, poveste, happy end, optimism. Kamara marturiseste astfel ca dragostea este nemuritoare, indiferent de vremuri…

“Ideea piesei “Luna” a venit de la Alin Radu care a surprins ce am facut noi  de-a lungul anilor si care s-a gandit sa compuna special aceasta piesa pentru noi. Alin l-a contactat pe managerul nostru, Marius China, de la Sprint Music, si uite asa a ajuns piesa la noi.
“Luna” a fost compusa de Alin Radu si completata de mine. Videoclipul a fost regizat de Claudiu Stan si a surprins atmosfera din piesa. Melodia transmite multa pozitivitate, optimism. Noi inca mai credem in  dragoste si vom transmite intotdeauna dragostea mai departe, indiferent de vremuri si indiferent daca e zi sau noapte.
In videoclip joaca doua gemene frumoase, iar in povestea clipului eu si Andrei ne intalnim cu o fata… initial avem impresia ca este aceeasi, dar, la final, descoperim ca este vorba despre doua gemene…”, povesteste Kamara.