1 octombrie 2019

Ce inseamna “Luna” pentru Alb Negru?

Facebook
Twitter
WhatsApp

Membrii trupei Alb Negru, Kamara si Andrei Stefanescu, au o multime de proiecte pentru fanii lor. Carismaticii artisti au pregatit o super piesa pentru indragostiti, “Luna”, in colaborare cu Sprint Music. Despre dragoste, poveste, happy end, optimism. Kamara marturiseste astfel ca dragostea este nemuritoare, indiferent de vremuri…

“Ideea piesei “Luna” a venit de la Alin Radu care a surprins ce am facut noi  de-a lungul anilor si care s-a gandit sa compuna special aceasta piesa pentru noi. Alin l-a contactat pe managerul nostru, Marius China, de la Sprint Music, si uite asa a ajuns piesa la noi.
“Luna” a fost compusa de Alin Radu si completata de mine. Videoclipul a fost regizat de Claudiu Stan si a surprins atmosfera din piesa. Melodia transmite multa pozitivitate, optimism. Noi inca mai credem in  dragoste si vom transmite intotdeauna dragostea mai departe, indiferent de vremuri si indiferent daca e zi sau noapte.
In videoclip joaca doua gemene frumoase, iar in povestea clipului eu si Andrei ne intalnim cu o fata… initial avem impresia ca este aceeasi, dar, la final, descoperim ca este vorba despre doua gemene…”, povesteste Kamara.

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.