Caută

17 iunie 2020

Ce pastile iau Amna și Cortes! New video inspirat de pandemie!

Facebook
Twitter
WhatsApp

Pe timp de pandemie, Amna și Cortes au găsit medicamentul. Este fără prescripție medicală și se numește „Pastile de iubire”! O colaborare de excepție a celor doi artiști cu Sprint Music și o piesă numai bună de ascultat de acum încolo la mare, la soare și nu numai.
„Mesajul piesei este că dragostea vindecă, indiferent prin ce încercări am trecut. Și atunci când e dragoste adevărată ea reușește să vindece tot. Colaborarea cu Amna a venit prin prietenul nostru comun Adi Cristescu. Noi am făcut piesa și el a spus, „Ce bine s-ar potrivi Amna pe piesa asta!”. Și eu i-am spus atunci să o sune și practic așa s-a întâmplat! Videoclipul este făcut de Claudiu Stan și sperăm că acest feat să fie bine primit de toată lumea!”, declara Cortes despre colaborarea cu Amna.
Frumoasa artistă este la fel de încântată de feat-ul cu Cortes la “Pastile de iubire”!
„Îmi place foarte mult piesa „Pastile de iubire”. Vocile le-am tras în studio la Adi Cristescu. M-am simțit foarte apropiată de el cu această colaborare pentru că Adi Cristescu este primul om alături de care am făcut muzică. Cu el am copilărit, cu el am început să cânt în studio. Când am tras piesa în studio cu Cortes a fost o chimie între noi, muzical vorbind, și am lansat împreună acest nou single”, spune Amna despre feat.ul cu Cortes.

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.