Caută

1 noiembrie 2023

Ce vrea să spună Amna cu „N-a fost să fie”?

Artista lansează o piesă cu un puternic impact emoțional: „Lăsați gândurile bune să vă inunde sufletele!”
Facebook
Twitter
WhatsApp

În colaborare cu Sprint Music și MusicLover, Amna lansează azi o super piesă care îi va răscoli pe mulți dintre noi, „N-a fost să fie”, scrisă chiar de ea!

Amna este o artistă care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Cu o voce care îți pătrunde în adâncul inimii, artista vine cu noi emoții pentru cei care o iubesc și îi ascultă piesele pe repeat. După mult timp în care nu mai simțea să facă asta, Amna și-a pus gândurile pe hârtie și ce a ieșit se numește „N-a fost să fie”!

Mesajul este unul puternic și de impact și toată echipa artistei așteaptă cu nerăbdare ca „N-a fost să fie” să aducă emoția începutului, emoția iubirii și a dragostei în sufletul tuturor, chiar dacă uneori mai sunt și dezamăgiri sau iubiri care nu pot fi uitate.

„Vă invit să ascultați piesa „Nu a fost să fie” și o să vă dați seama despre ce este vorba. Cred că fiecare dintre noi o va percepe diferit, în funcție de trăirile pe care le-a avut. Cu toții am avut parte de o astfel de poveste care într-un fel sau altul ne-a adus în punctul în care ne aflăm astăzi. Sper să simțiți piesa asta așa cum o simt eu și lăsați gândurile bune să vă inunde sufletele.

Uneori, atunci când nu merge, e bine să lăsăm oamenii să fie cu cine trebuie. Așa e viața, cu bune, cu rele, cu de toate! „Nu a fost să fie”!”, spune Amna, nerăbdătoare să primească feed back-urile din partea fanilor săi.
Îndrăgita artistă traversează o perioadă extrem de aglomerată din punct de vedere muzical, are multe concerte și se bucură din plin de roadele muncii ei.
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.