Caută

23 noiembrie 2023

Cine sunt adevărații Supereroi pentru Cortes?

Rapperul lansează azi o piesă de colecție!
Facebook
Twitter
WhatsApp

„Supereroii adevărați suntem eu, tu și toți cei care lasă ceva în urma lor”

„Suntem un neam de Supereroi / Trecuți prin foc, se vede pe noi / Vița e nobilă, suntem de soi / Gata de luptă, cu pumnii goi”, cântă Cortes în noua lui piesă Supereroi pe care o lansează azi în colaborare cu MusicLover.
„Istorie pe baricade / Pe vioare de George Enescu…”, spune Cortes, printre altele în piesa Supereroi amintind multe nume cunoscute din istorie și nu numai care s-au legat și completat de minune pe această melodie.

Muzica și texul noii melodii semnate Cortes au fost scrise de Adi Cristescu, Mihai Mitițescu și Cosmin Dobrescu, videoclipul a fost regizat de Bohan. Iar Cortes este foarte încântat de ce a ieșit!
Despre ce Supereroi este însă vorba cu adevărat în noua creație a lui Cortes, artistul ne-a mărturisit chiar el ce înseamnă de fapt titlul acestei piese.
„Supereroii nu există în filme sau în benzi desenate. Supereroii adevărați suntem eu, tu și toți cei care lasă ceva în urma lor. Este o piesă scrisă de un român către toți românii; este despre mândria de a fi român, despre curaj, despre puterea de luptă și determinarea de care am dat dovadă noi, ca popor, de-a lungul istoriei. În versuri sunt amintiți, printre alții, Ștefan cel Mare, Mihai Eminescu, George Enescu, Sergiu Celibidache, David Popovici, exemple perfecte de supereroi români adevărați, iar mesajul este acela că fiecare dintre noi, atâta timp cât își urmează visul, se dedică și muncește ca să îl atingă, poate deveni un supererou. Depinde doar de el!”, povestește Cortes despre noua lui piesă Supereroi.

„Instrumentalul a fost făcut de Mitză (Agresiv) și Răzvan Matache, la muzică și text am colaborat cu Adi Cristescu și Mihai Mitițescu, iar clipul e făcut de Bohan”, a mai completat cunoscutul rapper. Dați Play la Supereroi!

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.