Caută

11 noiembrie 2022

Codruța Filip, cadou special de ziua ei: a lansat piesa „Dorul”

Facebook
Twitter
WhatsApp

Sfârșitul de săptămână vine cu o dublă surpriză pentru fanii simpaticei soliste Codruța Filip care a ales chiar de ziua ei, pe 11 noiembrie, să lanseze o nouă piesă care se numește „Dorul” și pentru care a filmat un videoclip fresh și cool.

Luna noiembrie este una specială pentru Codruța Filip care pe 11 noiembrie își aniversează ziua de naștere. Mai mult, împreună cu Sprint Music au hotărât ca în această zi specială artista să își facă un cadou special, atât pentru ea cât și pentru fanii săi care îi iubesc muzica: să lanseze o nouă melodie și un nou videoclip. Noua piesă se numește „Dorul” iar muzica și versurile sunt făcute de Midas Studio.

“După cum probabil v-am obișnuit deja, îmi place să cânt despre dragoste. Și de această dată, piesa “Dorul” este una sensibilă, care transmite multă, multă emoție. Cu siguranță, se vor regăsi multe persoane în versurile acesteia. Mi-am dorit foarte mult să o lansez pe 11 noiembrie, de ziua mea, și așa de altfel, se va și întâmpla. Videoclipul este realizat de Silviu Mindroc, un om tare talentat și care are multe de spus în industrie. A venit de data aceasta cu o viziune diferită față de ce am pus în scenă până acum. Videoclipul este modern, fresh, altfel și în timpul filmărilor am purtat trei ținute speciale. „Dorul” este o piesă în care eu cred foarte mult și sunt foarte nerăbdătoare să primesc feedback-ul celor ce mă urmăresc și mă ascultă”, spune Codruța. Vă invităm în continuare să o urmăriți pe Codruța Filip atât pe rețelele de socializare dar și pe canalul său de Youtube.

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.