Caută

11 decembrie 2023

Codruța Filip și Cleopatra Stratan au lansat „Cadoul meu de Crăciun”

Facebook
Twitter
WhatsApp

„Cadoul meu de Crăciun” – Dacă anul trecut, Codruța Filip și Cleopatra Stratan au cântat alături de soții lor, Valentin Sanfira și Edward Sanda, iar piesa lor, „Moșule de unde ai bani” a „atins” aproape 800.000 de vizualizări pe youtube, iată că decembrie 2023 se încheie cu o surpriză nouă pentru ele.

Codruța Filip și Cleopatra Stratan lansează împreună un frumos dar muzical în preajma sărbătorilor de iarnă, mai precis piesa „Cadoul meu de Crăciun”, în colaborare cu Music Lover. „Vinovat” pentru această melodie frumoasă este chiar Raoul, pentru că piesa este scrisă chiar de el, iar Codruța și Cleopatra o interpretează în stilul lor și o oferă astfel în dar tuturor celor care le îndrăgesc.

„ „Cadoul meu de Crăciun” e o colaborare foarte-foarte frumoasă între două prietene extrem de bune. Eu cu Cleopatra suntem foarte bune prietene și ne înțelegem foarte bine. Ne cunoaștem de 4 ani și jumătate și cei din jur știu despre prietenia noastră foarte strânsă și tocmai de aceea ne gândeam să facem o colaborare, o piesă împreună pentru că ar fi foarte frumos. Nu am avut timp nici eu și nici ea până acum. Anul trecut am făcut o colaborare toți patru, adică eu, Valentin, Cleopatra și Edward, pentru „Moșule de unde ai bani” , dar noi două nu am mai reușit”, a început să povestească Codruța Filip.

A primit colindul de la Raoul

„Eu am primit cu ceva timp în urmă acest colind de la Raoul, prietenul nostru și de altfel artistul pe care îl cunoașteți cu toții, un om extraordinar, și m-am gândit că ar fi frumos să fac colindul acesta împreună cu Cleopatra, în cea mai frumoasă perioadă a anului. A ieșit ceva foarte frumos și ne bucurăm că și publicul nostru a fost încântat. Cu siguranță vom mai face și alte colaborări, alte piese împreună! Acum ne bucurăm de reacțiile celor care ne scriu pe youtube, după ce au văzut clipul, și pentru faptul că acestea sunt pozitive și că lumea a reacționat extraordinar de bine și ascultă cântecul nostru de Crăciun!”, ne-a declarat Codruța Filip, foarte încântată de această nouă colaborare cu buna ei prietenă și colegă, Cleopatra Stratan.
Cleopatra Stratan e foarte încântată de colaborarea și prietenia cu soția lui Valentin Sanfira
La rândul său, Cleopatra Stratan are și ea numai cuvinte de laudă despre buna ei prietenă și colegă, Codruța Filip. Le leagă cea mai frumoasă prietenie și se pot baza mereu una pe cealaltă.

„Noi ne-am cunoscut prin intermediul lui Edi când el i-a făcut Codruței piesa „Să-mi fii vară”, apoi l-am cunoscut personal și pe soțul ei, Vali, și am legat o prietenie frumoasă și de durată. Ei au fost la majoratul meu, la ziua mea și am legat o prietenie mult mai strânsă apoi. Ne-am împrietenit și mai mult după ce au venit la ziua mea de 19 ani, eu am fost la zilele ei de naștere, au fost multe surprize, de Crăciun, am fost în vacanțe împreună, am fost la nunta lor. Ne-am apropiat foarte mult de atunci”, a povestit și Cleo care este foarte mândră că are așa o super prietenă, de nădejde, pe care o consideră chiar ca pe o soră mai mare.

„Pe Codruța o consider cea mai bună prietenă a mea, facem foarte multe chestii împreună, o simt ca pe o soră mai mare, fiind mai mare decât mine cu vreo 7 ani, și am și multe lucruri de învățat de la ea. A fost ideea ei să facem acest colind împreună. Ea m-a întrebat dacă vreau și am fost încântată așa că s-a întâmplat repede, am zis să prindem sezonul. Pe noi ne mai leagă și faptul că amândouă suntem din Moldova, iar băieții sunt amândoi din Olt. E o similitudine, ne cunoaștem deja foarte bine, și cu părinții ambelor familii, anul trecut ne-au colindat. Sperăm să vă placă piesa noastră, ”Cadoul meu de Crăciun”, pe care vi-o oferim în dar, și promitem să mai venim cu noi proiecte muzicale împreună!”, a mai adăugat și Cleopatra Stratan.

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.