Caută

24 februarie 2022

Codruța Filip se reinventează și schimbă stilul muzical

Lansează piesa ”ENA ENA” însoțită de videoclip
Facebook
Twitter
WhatsApp

Chiar în zi de Dragobete, ziua iubirii la români, fermecătoarea Codruța Filip se reinventează și schimbă stilul muzical lansând un videoclip însoțit de o nouă piesă care se numește „Ena Ena”. Solista a colaborat acum cu Ovidiu Junghiatu (Park Place) și Andy Robert (Any1).

În zi de sărbătoare la români, de Dragobete, Codruța Filip lansează împreună cu Sprint Music, Ovidiu Junghiatu (Park Place) și Andy Robert (Any1) piesa „Ena Ena”, pentru care a filmat și un videoclip pe măsură.

„De puțin timp fac parte din marea familie Sprint Music. Am semnat cu Marius Chină, astfel că avem un prim proiect foarte interesant, „Ena Ena” fiind prima piesă din cadrul acestuia. Melodia  este puțin diferitã de ceea ce am cântat eu până acum, as putea spune chiar ca m-am reinventat. Până acum piesele au fost un pop curat, puțin mai lente, suave, sennsibile. “Ena Ena”  este mult mai energică, mai veselă, ritmată, melodie care mă reprezintă pe mine, eu fiind de fel o fire veselă și expansivã. Cred foarte mult în piesa aceasta și cred cu tărie că o să o îndrăgească toți cei care o vor asculta”, spune Codruța.

„In piesa cant despre o poveste de dragoste frumoasa, sentimentul de iubire fiind cel care ne innobileaza, zic eu. Este cel mai bine să o lansăm de Dragobete, când dragostea plutește în aer. Personal, eu pot afirma cu tarie ca excelez la acest capitol, deoarece traiesc pe pielea mea sentimentele acestea intense de dragoste alaturi de sotul meu, Valentin. Am colaborat cu Ovidiu Junghiatu pe care îl veti si vedea în videoclip, alaturi de mine, cântând la vioară. Ne-am întâlnit cu el în studio, la îndemnul lui Marius, și astfel, am legat o colaborare frumoasa.

Cât despre videoclip, am lucrat cu Silviu Mîndroc, care este un superprofesionist. Noi am mai colaborat si pentru primul meu single „Să-mi fii vară”.
Am schimbat două ținute, una albă cu motive folclorice și una roșie, mai feminină, ce exprima flacara iubirii. Sper să vă placă”, mai spune Codruța care este bucuroasă de această reinventare.
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.