Caută

23 octombrie 2020

Connect-R a lansat piesa care candideaza la “hitul anului 2020”

Facebook
Twitter
WhatsApp

Ce legătură are “Înapoi la 0” cu Dorel Vișan?

În ton cu vremurile pe care le trăim, Connect-R se simte și mai inspirat și lansează astfel o piesă cu mesaj puternic, “Înapoi la 0”! O colaborare de excepție cu Liviu Teodorescu si Cedry2k, beneficiind de aportul marelui actor Dorel Vișan, care nu doar recită din “Psalmii lui Vișan” ci apare și pe finalul videoclipului. “Înapoi la 0” este o producție Sprint Music, o piesă și un clip cu un impact emoțional pe măsură, care l-a făcut să lăcrimeze la Radio Zu pe Mihai Morar, după ce a difuzat piesa și a ascultat-o cu atenție!

La nici 24 de ore de la lansare, “Înapoi la 0” a făcut aproape 500.000 de vizualizări pe Youtube și are toate șansele să urce rapid foarte sus în topurile muzicale.

“Înapoi la 0” este piesă care îți reamintește că  singurul drum înainte este …înapoi! Și așa a pornit ideea piesei… ulterior au venit și Cedry2k și Liviu Teodorescu, niște artiști extraordinari.  Bineînțeles, am primit cu bucurie si respect participarea extraordinară a maestrului Dorel Vișan, care ne-a interpretat părți din  poeziile volumului “Psalmii lui Vișan”- o carte extraordinară. Am salutat și apariția maestrului în clip, iarasi o chestiune fabuloasă …este mai mult decât onorant pentru noi, pentru mine cel puțin să îl am într-un cântec de-al meu! Piesa  se mișcă extraordinar în mediul online, a făcut aproape 500.000 de like-uri în mai puțin de 24 de ore de la lansare”, a mărturisit Connect-R!

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.