Caută

5 ianuarie 2022

Connect R incepe anul in forta si lanseză “Contagios”!

„Virusul adevărat nu e în afara noastră ci a pătruns înăuntrul nostru și noi suntem proprii noștrii viruși”
Facebook
Twitter
WhatsApp

După un an plin de lansări speciale, de muzică bună și mega  colaborarea cu Smiley pentru piesa „Rita„, Connect-R revine la început de an cu o super piesă însoțită de un videoclip pe masură.  Îndrăgitul artist lansează la început de ianuarie videoclipul piesei „Contagios” în care apar Johny Romano și băieții de la Ghetto Gang.

Pentru Ștefan Mihalache alias Connect-R anul 2021 a fost unul senzational, deși pandemic, în care a lansat colaborile cu Bruja sau cu Smiley pentru „Rita”, a participat la „Asia Express” alături de Shift, și i-a lansat pe piață pe Johny Romano și băieții de la Ghetto Gang. Pe care i-a și invitat să apară alături de el în videoclipul piesei „Contagios”, lansat împreună cu Hood Famous și Sprint Music.

” “Contagios” are un mesaj foarte deep (adânc) dar pus sub o formă foarte superficială, ca să mă asigur că ajunge peste tot acest mesaj. Și anume faptul că virusul adevărat nu este în afara noastră ci a pătruns înăuntrul nostru și noi suntem proprii noștrii viruși. Bineînțeles venit prin intermediul minții virusul. Și anume Eul fals. Este o piesă trap cu influențe dance hall, așa cum mi-am obișnuit fanii mei până acum. Videoclipul este foarte fresh din toate punctele de vedere, ca să zic așa. În primul rând pentru că este în regia lui Dali, un puști foarte talentat și foarte actual și în al doilea rând pentru că în acest videoclip mai apar și băieții de la Ghetto Gang, care au apărut și în „Rita” sau în „Na Janau” dar și binecunoscutul Johny Romano, artiști din casa de productie „Hood Famos” ”, ne-a mărturisit Connect R, cel care a compus piesa.

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.