Caută

23 noiembrie 2023

Connect-R lansează cea mai puternică piesă a momentului, “Vise la plic”

“Trebuie să vedem efectul nociv pe care îl are asupra consumatorilor…”
Facebook
Twitter
WhatsApp

Connect-R și Hood Famous vin cu cea mai așteptată și mai puternică piesă a momentului, “Vise la plic”! Mesajul pe care îl transmite această nouă piesă a artistului este unul foarte puternic și este adresat în mod special tinerilor care se lasă uneori copleșiți și cedează tuturor tentațiilor și viciilor vieții.

Muzica și textul pentru “Vise la plic” sunt scrise chiar de Connect-R, pe numele său real, Ștefan Mihalache, Epic Julius @Midiots au realizat Mix/Masterul iar videoclipul poartă semnătura Cristi Roman, după o idee de Cristian Vasile.

“Vise la plic” este o piesă cu direcție astfel încât artistul speră să fie înțeleasă și să ajungă exact acolo unde trebuie mai ales că muzica sa nu are vârstă și este ascultată atât de copii, tineri cât și de oameni de toate vârstele. Odată cu trecerea timpului, Connect-R s-a maturizat din toate punctele de vedere și are întotdeauna vorbele la el, știe ce înseamnă bucuria lui a fi și poartă discursuri motivaționale apreciate de publicul căruia i se adresează.

“Ignorant am fost și eu…Adevărul nu poate fi decât trăit, nu poate fi explicat și aș vrea doar să vă mătur puțin drumul către adevărul vostru…”, a povestit Connect-R pe scena TEDx de la Baia Mare. A suferit și el de depresii și a găsit calea spre vindecare după ce a trecut “prin furtuni reale”. Având o viață plină de experiențe, și bune și rele, Connect-R transmite prin muzică cele mai bune mesaje care speră să fie înțelese.

“Vise la plic” e pentru cei care trebuie să vadă dincolo de “ambalaj” și să prindă mesajul corect.
“ “Vise la plic” nu se referă doar la visul prăfuit dintr-un plic de cocaină pe care îl ia consumatorul ci și la visul pe care și-l face dealerul crezând că e calea cea bună pentru a reuși, fiind o cale ușoară, dar presupunând atâtea riscuri în afară de răul personal pe care și-l face dealerul, riscând să ajungă până la urmă la pușcărie. Noi trebuie să vedem și alt aspect, efectul nociv pe care îl are asupra consumatorilor, tinerilor, este unul ireversibil, așa că înainte să facem ce credem că ar fi bine pentru noi să ne gândim la ce efecte pe termen lung am putea aduce aproapelui nostru dar și nouă înșine atunci când un om se află în “oportunitatea” de a vinde droguri. Este un semnal de alarmă și sper ca tinerii să înțeleagă mesajul profund din piesă!”, mărturisește Connect-R, un artist atât de iubit care “rupe” topurile muzicale cu fiecare hit lansat.
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.