Caută

27 aprilie 2022

Cortes a lansat „Independent”, piesă inspirată din propria experiență

„Și eu am fost corporatist, acum îmi urmez visul!”
Facebook
Twitter
WhatsApp

După colaborarea cu Edward Sanda pentru „Dependent” iată că Cortes lucrează din nou cu el, căci solistul s-a ocupat la noua melodie „Independent” de producția muzicală iar videoclipul, pe care vă invităm să-l vedeți în continuare, a fost regizat de Silviu Mândroc.

O întreagă echipă de profesioniști a stat în spatele acestei producții muzicale lansate de Cortes. Pentru că solistul a compus singur piesa și a scris textul și a lucrat mereu la melodiile sale cu experți, de la Edward Sanda, care s-a ocupat de producția muzicală, la Sprint Music sau la regizorul videoclipului Silviu Mândroc.

„Piesa este inspirată din propria experiență, puțini poate știu, însă eu am fost corporatist timp de 7-8 ani. O vreme am încercat să le fac pe amândouă, să fac muzică și să lucrez și în corporație, doar că a învins visul, dacă pot să spun așa. Și m-am ocupat de muzică, însă mult timp am lucrat în companii de telefonii, în vânzări, mai multe. Am fost inspirat și de cei din jur, pentru că văd din ce în ce mai mulți oameni care renunță la siguranța pe care ți-o oferă un job stabil, la a-și urmări visurile. Și atunci asta m-a determinat să scriu piesa. E despre o experiență proprie și experiențele celor din jurul meu. Cumva m-am transpus în perioada aia, am pus totul în balanță și sfătuiesc pe toată lumea prin piesa asta să-și urmeze visul pentru că e mai important decât să muncești pentru alții”, a spus Cortes.

Solistul a colaborat din nou și cu prietena mai veche, Aquene, a cărui voce se aude și pe această piesă. “Videoclipul regizat de Silviu Mândroc nu s-a lăsat cu probleme, acesta fiind foarte profi și știe tot ce are nevoie pentru o filmare. O parte l-am filmat într-o clădire de birouri a unui prieten foarte bun din copilărie, care deținea una. A fost totul OK, în videoclip apar foarte mulți prieteni de-ai mei, care cred că sunt toți corporatiști. A doua parte a videoclipului este filmat într-o vilă, simbolizează momentul de după ce toți au renunțat la viețile de corporatiști și o ducem mai bine, cam asta este ideea clipului”, povestește Cortes. Care ne-a mai spus că „m-am bucurat că am lucrat cu Edward Sanda și pe partea de producție, pentru că știam că este foarte talentat și de abia așteptam să facem treabă. Sper să se regăsească mulți oameni în mesajul piesei care este unul destul de puternic și sper ca piesa să prindă și să se regăsească toată lumea în ele”, a mai povestit Cortes care pregătește noi surprize muzicale.

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.