Caută

10 mai 2023

Cortes a lansat ”RAPsodia”

o piesă care va cutremura lumea rap-ului și a trap-ului în același timp
Facebook
Twitter
WhatsApp

La 20 de ani de când a debutat în lumea muzicală Cortes revine în atenția fanilor cu o piesă de senzație, ”RAPsodia”, cu care sigur va cutremură lumea rap-ului și a trap-ului în același timp. Lyric videoul lansat de artist o să vă cucerească de la primele acorduri, mai ales că versurile sppun totul pe bune.

Noua piesă semnată Cortes, ”RAPsodia”, este lansată împreună cu Sprint Music și va cuceri imediat fanii genului, care vor vorbi mult timp de acum despre acest single. Pentru această piesă muzica a fost realizată de Mitză (Agresiv), textul scris de Cortes, mix/master-ul a fost realizat de Nastybringsthesound, lyric video-ul a fost făcut de Andrei Popica și Octavian Maier.

”Trebuia să vină momentul să le arate repărașilor ăștia închipuiți cine este cel mai bun”. Așa își începe Cortes piesa care durează puțin peste 5 minute.

”În primul rând am făcut piesa asta pentru mine și cunoscători, pentru cei care apreciază genul ăsta rap mai underground, pentru că nu mi se pare deloc o piesă comercială. Am observat că în ultimul timp se pune mai mult accent pe haine, pe look și mai puțin pe talent și atunci am vrut să le arăt ascultătorilor de rap, că totuși talentul încă există și că ar trebui totuși să fie mai sus decât e în momentul ăsta. Look-ul și hainele trebuie să fie secundare. Îmi doream de mult să fac o piesă de genul ăsta fără refren, pur și simplu să mă eliberez, să dau afară tot ce era mai bun. Și atunci am colaborat cu Mitză (Agresiv) mi s-a părut potrivit pentru treaba asta și am scris versurile. Mie mi se pare că la noi nivelul rap-ului și trap-ului este slab. Momentan nu voi face și un videoclip având în vedere că vezi la lyric video toate versurile. Sunt foarte mulțumit de ce a ieșit, exact ce îmi doream, ceva simplu, la obiect. Pentru piesă am scris cam o săptămână, scriam, ștergeam, inițial vroiam să o fac și mai lungă. Dar până la urmă mi s-a părut că e de ajuns, și așa este destul de lungă, dar n-am stat să calculez câte minute are. Pur și simplu am scris și vedeți și voi ce a ieșit. Sper să ajungă piesa la cât mai mulți ascultători și să ridice nivelul rap-ului românesc care mi se pare mult căzut în acest moment”, a mărturisit Cortes.

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.