21 septembrie 2023

Cristina Vasiu lansează azi piesa “Jumătate din sufletul meu”

Facebook
Twitter
WhatsApp

După ce a lansat  “Du-mă la inima ta”, și “O mie de ani”, Cristina Vasiu vine cu o piesă nouă, numai bună de ascultat atunci când suferi după persoana iubită, “Jumătate din sufletul meu”.

Nouă melodiei a artistei care trece printr-o perioadă fructuoasă din toate punctele de vedere, atât pe plan personal cât și profesional, transmite un mesaj puternic, în care femeia  este dezamăgită după o despărțire și o relație de dragoste care nu a fost neapărat cu happy end.

“Mai avem timp să mă mai mint / Mi-ai promis lumea și mi-ai dat nimic / A mai rămas doar un ecou / Și jumătate din sufletul meu…”, cântă Cristina Vasiu în cea mai nouă piesă a ei, “Jumătate din sufletul meu”.

În ultimul an, a avut o ascensiune în cariera ei fiind destul de activă și prezentă în muzică.  Faptul că și-a găsit liniștea sufletească și îi este bine a ajutat-o pe artistă să se concentreze cât mai mult pe cariera sa și să își găsească inspirația în tot ceea ce face. Mai mult decât atât, strălucește! Pe 11 septembrie, artista a făcut cununia civilă și s-a căsătorit cu alesul ei, sufletul său pereche și marea să iubire, Marius Cătălin Stoica.

“Sunt foarte fericită așa cum n-am mai fost vreodată, iubesc și mă simt iubită! Ce poate fi mai frumos!
Avem o relație bazată pe simplitate, suntem noi indiferent de context sau de cine este în jur! Suntem noi și restul lumii și așa vom rămâne mereu! Am cea mai mare susținere din partea lui Cătălin, și are cea mai mare susținere din partea mea! Când ne unim, suntem un întreg, semănăm foarte mult, el parcă este varianta mea masculină, fără să exagerez! Ne potrivim la foarte multe lucruri, și mulți spun că semănăm și fizic!”, spune artista care pur și simplu radiază în tot ceea ce face și asta se vede din plin și în muzică.
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.