Caută

24 noiembrie 2023

Cristina Vasiu lansează „Câte Zile, Câte Clipe”

A fost anul Cristinei Vasiu!
Facebook
Twitter
WhatsApp

Cristina Vasiu a strălucit din toate punctele de vedere. I-a mers foarte bine pe plan muzical dar și personal și totul se completează din plin. Azi, Cristina Vasiu lansează o nouă piesă, „Câte Zile, Câte Clipe”, în colaborare cu MusicLover. Artiștii Glorya și Balkan au colaborat la această melodie pentru muzică și text iar videoclipul a fost realizat de MoonFilm ( Balkan & Eduard Mataca).

Cristina Vasiu este foarte încântată de ce a ieșit și mândră de această nouă colaborare.

„Câte zile, câte clipe” este o piesă ritmată, tot în zona balcanică, ușor de reținut, care te face să dansezi fie că vrei, fie că nu!
Am colaborat foarte frumos și productiv alături de Gloria și Balkan, pentru două piese, care ies anul acesta și sperăm să vă placă!
Anul acesta s-a muncit mult! Alături de managerul și impresarul meu, Marius China am lansat 4 piese până acum, și mai avem două până la sfârșitul anului, de care sunt foarte mândră! Îmi place fiecare piesă pe care am lansat-o, am colaborat foarte bine cu toți producătorii în studio, cât și pe partea de regie, la filmările clipurilor! Am pus mult suflet pentru fiecare proiect în parte, și alături de Sprint Music, proiectul Cristina Vasiu a prins contur! Țin să mulțumesc echipei, lui Marius China, și tuturor celor care au muncit pentru mine!”, povestește Cristina Vasiu.

Are proiect balcanic cu soțul

Cristina Vasiu e legată de soțul ei și prin muzica pe care o face. Cei doi se susțin reciproc și au pus împreună bazele unui proiect balcanic.
„Am avut un an plin de activitate, atât pe plan personal cât și profesional! Soțul meu mi-a fost alături necondiționat, avem și un proiect balcanic împreună, unde mergem la evenimente de petrecere alături de trupa noastră, ne gândim și la câteva piese împreună de muzică populară, eu deja am filmat pentru un clip de-al lui, și suntem foarte fericiți că putem să construim frumos! Am făcut cununia civilă, ne pregătim încet de nuntă!”, a mai adăugat artista care anul acesta a urcat și pe scena Festivalului Mamaia.

„La Festivalul Mamaia a fost o emoție cât trei zile de concert! A fost unic de fiecare dată când am pășit pe scena de la Mamaia, cu atât mai mult, la cei 60 ani de la înființarea festivalului! Acolo am câștigat premii importante pentru palmaresul meu, și mi-am început drumul spre cariera muzicală! A fost un an cu multă muncă, dar ne place, îmi place să fiu activă, să fac lucruri, și să culeg și roadele ulterior, bineînțeles! Înainte de toate mă focusez foarte tare pe ceea ce îmi place, și fac cu mare drag, iar acest lucru îmi aduce multă satisfacție și împlinire! Vă pup cu dragoste!”, a transmis, în încheiere, Cristina Vasiu.

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.